Közel Afrikához Alapítvány

Megismerni, megérteni, segíteni

Olyan hatékony segítségnyújtás Afrikában, ami mély helyismereten alapszik, jól dokumentálható, utánkövethető. Alapítványunkon keresztül örökbefogadhatsz afrikai gyermekeket - és minden hónapban támogathatod a továbbtanulásukat és fejlődésüket. Ezt akár nyomon is tudod követni :)

Adószám:
19155218-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Közel Afrikához Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Közel Afrikához

Szervezet adószáma:
19155218-1-43

Honlap:
http://www.kozelafrikahoz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kozelafrikahoz/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10097432-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302021917

A szervezet címe:
1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 55-59/C. 3. em. 35.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Gyermekeket juttatunk el iskolába a világ egy olyan részén, ahol nincs ingyenes oktatás. Programjaink révén rászoruló afrikai gyermekek jutnak alapszíntű oktatáshoz. Tandíjat fizetünk, oktatást fejlesztünk, iskolát építünk, és mindezzel inspiráljuk egy afrikai közösség felmelekedését. Kerüljük az adományváró magatartás kialakulását. Jelenleg Nyugat-Afrikában dolgozunk.

Mire gyűjt:

A jelenleg futó projekt higéniai kézmosóhelyek kialakítására irányul.

E mellett célunk a gyermektámogatás: jó képességű, de az iskolából anyagi gondok miatt kimaradozó gyermekek tandíjának, taneszközeinket fizetése. Iskolafejlesztés: A bamakói iskola vakolása, hagyományörző festése és az internet bevezetése

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Oszd meg az egészséget!

Közel Afrikához

Juttasd el a kézmosás által nyújtott biztonságot oda, ahol ez nem egyértelmű! Segíts nekünk, hogy minél több emberhez eljuthasson a mindennapi higénia fontossága!

50% 84.000 Ft összegyűlt
165.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.