Kortárs Építészeti Központ Alapítvány


A KÉK – Kortárs Építészeti Központ független és nyitott kulturális központ és szakmai műhely, amely az építészet oktatását, megismerését és fejlesztését kívánja előremozdítani a lehető legszélesebb szakmai és szakmán kívüli környezetben.

Adószám:
18189223-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

Szervezet rövid neve:
KÉK Alapítvány

Szervezet adószáma:
18189223-1-42

Honlap:
http://www.kek.org.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/KEKAlapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/budapestszaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700206-42918505-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-225-3530

A szervezet címe:
1074 Budapest Hársfa utca 11.

Tevékenységi kör:
Egyéb mûvészeti tevékenység

Tevékenység leírása:
Kiállítások - installációk, társmûvészet, tematikus- és utazó kiállítások, interdiszciplináris design - oktatás - építészek részére workshopok, hazai és nemzetközi szakértõk és elõadók, továbbképzések - nagyközönség számára örökségünk újrafelfedezése, elõadások, építészet és design a médiában, építészeti túrák - gyerekeknek interaktív programok óvodás és iskoláskorú gyerekeknek, az építészet megismertetése.
SZAKMAI PROGRAMOK - kutatás és fejlesztés - tematikus konferenciák - pódiumbeszélgetések, vitafórumok - elõadások, prezentációk
HÁLÓZATÉPÍTÉS A KÉK munkájának folyamatos és meghatározó része a szakmai kapcsolatok fejlesztése a partner szervezetekkel, akadémiai és kutató intézményekkel, gyártókkal, fejlesztõkkel, befektetõkkel és más érdekelt felekkel. - partnerkapcsolatok fejlesztése - itthoni környezetben - nemzetközi környezetben - K+F együttmûködés keretében.
INFORMÁCIÓS KÖZPONT - KÉK honlap - KÉK olvasóterem, nemzetközi folyóirat olvasó, médiatár - KÉK publikációs gyûjtemény - magyar publikációk nemzetközi terjesztése - Nextroom - Közép-Európai OnlProgramjaink folyamatos, kiemelt hazai és nemzetközi figyelmet kapnak. Működésünk első 10 évében közel 500 eseményt szerveztünk, köztük hazai és nemzetközi kiállításokat, konferenciákat, vitaesteket, workshopokat, építészeti túrákat és fesztiválokat - ezeken több, mint 250 000 látogató fordult meg. Tevékenységünk szerves része az a kutatói és tanácsadói munka, amelyet önkormányzatok és a piaci szféra számára végzünk, elsősorban városrehabilitációs, ingatlanfejlesztési, illetve turisztikai és környezetvédelmi témákban. Mindemellett különböző szakmai hálózatokban, nemzetközi együttműködésekben vállalunk szerepet; kurátoraink publikációin keresztül pedig számos hazai és nemzetközi szakmai médiumban nyilvánítunk véleményt.

Mire gyűjt:

A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) 2016 áprilisában hatodik alkalommal rendezi meg Budapest100 programot. Támogass minket abban, hogy 2016-ban még színesebbé tehessük ezt a sokak által szeretett városi ünnepet!

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Budapest100 bemutatja: A Nagykörút

KÉK Alapítvány

100% 598.595 Ft összegyűlt
598.595 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Budapest100 bemutatja: A Nagykörút

KÉK Alapítvány

85% 598.595 Ft összegyűlt
700.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Budapest100 bemutatja: A Nagykörút

KÉK Alapítvány

35% 431.332 Ft összegyűlt
1.200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.