Környezettudatos Építők Szervezete

A hazai építéskultúra feljelsztésért

A hazai építéskultúra fejlesztése oktatás által. A természetes építőanyag-ismeret és építési eljárások hagyományos és korszerű típusainak népszerűsítése, kutatása, fejlesztése és oktatása országos szinten. A közösségi építések hálózatának kiépítése - táborok szervezésével, szervezetek és projektgazdák, valamint mesteremberek összekapcsolásával, a szükséges szervezői-vezetői tudás oktatásával.

Adószám:
18945504-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Környezettudatos Építők Szervezete

Szervezet rövid neve:
Sárkollektíva

Szervezet adószáma:
18945504-1-18

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sarkollektiva/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200151-18541210-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303212157

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Horváth Boldizsár körút 9.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Természetes építőanyagok és építési technológiák népszerűsítése; közösségi, értékmentő - építéssel kapcsolatos projektek többszintű támogatása; tudás- és tapasztalatmegosztó rendezvények, táborok szervezése; szakmai csoportosulások és törekvések összekötés, összefogása; a természetes anyagok használatát lehetővé tevő, hivatalos keretrendszer fejlesztése.

Mire gyűjt:
Miért kérünk ezen a fórumon segítséget?: - nyomtatott tananyagok és ismeretterjesztő kiadványok készítéséhez (iskolák, szervezetek, lakosság részére) - demonstrációs eszköztárunk fejlesztéséhez (jobban érthető, interaktívabb bemutatóinkhoz) - kölcsönözhető szerszámtárunk fejlesztéséhez (egyidejűleg több közösségi építés támogatásához) - külföldi mesterek, kutatók és tudósok meghívásához (hogy ne csak tőlünk halljanak érdekes dolgokat)

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.