Kontakt Alapítvány

Egyben biztos lehetsz: amíg itt vagytok fogjuk a gyermeked kezét!

A Toldi ház az autista, és más SNI-s gyerekeket nevelő családoknak biztosítja a gondtalan, minőségi pihenés lehetőségét. Amikor az amúgy 0-24 órában felügyelő szülők is szabadságot kapnak, mert gyermekükkel értő, fejlesztő pedagógusok foglalkoznak.

Adószám:
18095991-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kontakt Alapítvány

Szervezet adószáma:
18095991-1-41

Honlap:
http://www.kontaktalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/toldihaz/?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]ontaktalapitvany.org

Bankszámlaszám:
16200137-00064792

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-240-02-97

A szervezet címe:
1035 Budapest, Váradi u. 17. VIII.48.

Tevékenységi kör:
Szakmai tovább- és átképzés, támogatás

Tevékenység leírása:
A Házban megvalósuló tevékenységek két célt szolgálnak: 1. A Sajátos Nevelési igényű gyermeket (tartósan beteg, fogyatékkal élő, sajátos nevelési igényű, magatartászavaros, hiperaktív, szociális problémával küzdő stb.) nevelő családok összefogása és segítése. 2.A helyi lakosok számára munkahely biztosítása. Ha egy baráti társaság nálunk pihen vagy céges munkavállalók nálunk építik a csapatukat akkor avval munkahelyek megtartását és az SNI heteink megvalósításában is támogatnak bennünket.Az elmúlt két évben 28 SNI-vel érintett családot, összesen 122 főt láttunk vendégül hét, illetve négy napos SNI heteinken. Ebből 30 gyermek volt SNI-vel érintett (autizussal élő, hiperaktív, egyhe fokban értelmi fogyatékos stb.). A nálunk megforduló SNI családok 70 %-a küzd valamilyen hátránnyal, gondolunk itt anyagi nehézségre vagy egyedülálló szülő neveli a gyermekeket stb. Így hangsúlyt fektetünk a szülők számára nyújtott szolgáltatásokra is (mentálhigiénés segítő beszélgetés, nevelési tanácsadás, közösség építése stb.).

Mire gyűjt:

Hazánkban több mint százezer autista és SNI-vel érintett ember él. Nekik és családjaiknak szervezünk fejlesztő táborokat, SNI hét névvel.

Az SNI hét olyan fejlesztést igénylő gyerekek és szüleik egy hetes myári pihenését és fejelsztését teszi lehetővé, akiknek eddig egyáltalán nem állt módjukban együtt nyaralni.Az anyagi okok mellett azért sem, mert speciális igényű gyermeküknek nem volt eddig olyan szállás, mint a Toldi ház, amely felkészültaz SNI-s családok fogadására fejelsztő pedagógusokkalés fejelsztő szobával.

Kérjük támogassa munkánkat az adó 1 %-a felajánlásával.

 

 

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

ElfogadLak

Kontakt Alapítvány

100% 400.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.