Konnekt Egyesület

Olyan inspiráló kapcsolódásokat hozunk létre, melyek segítik a tudatos pályaorientációt.

Olyan inspiráló kapcsolódásokat hozunk létre, melyek segítik a tudatos pályaorientációt, hogy mindenki olyan életet éljen, amiben megelégedett és kiteljesedett. Célunk, hogy a 2020-21-es tanévben 1000 fiatal útkeresését segítsük programjainkkal.

Adószám:
18658299-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Konnekt Egyesület

Szervezet adószáma:
18658299-1-02

Honlap:
http://www.knnkt.org

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/konnektegyesulet

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCec5Hmtp-Vuv2aNZhZBga3w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000084-54320008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 205152435

A szervezet címe:
7745 Olasz, Kossuth utca 109/B.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
A Konnekt Egyesületet 2015-ben alapítottuk. Első programunk a középiskolások pályaorientációját segítő Mentorprogram volt, amely évről évre folyamatosan növekszik. Az elmúlt években új programokat indítottunk, melyek tovább segítik a tudatos pályaorientációt. Kifejlesztettük a HovaTovább? pályaorientációs tréninget középiskolai osztályok számára, minden évben megrendezzük a szakmákat személyes életutakon keresztül megismertető KonnektLIVE rendezvényünket és legújabb, Nagykövet programunkkal a fiatalokkal foglalkozó felnőttek (tanárok, szülők, iskolapolgárok) számára nyújtunk segítséget. - A Konnekt Mentorprogramban tizedikes, tizenegyedikes vagy tizenkettedikes középiskolás diákokat kötünk össze fiatal felnőttekkel. A mentorok a pályaválasztási időszakban segítik a diákokat, hogy megtalálják a számukra megfelelő utat. A program során közösen meglátogatnak egy-egy felsőoktatási intézményt vagy szakmalátogatás esetén a diák a mentor segítségével beleshet a szakmák mögé, beszélgethet olyanokkal akik a szakmát mélyrehatóan ismerik. Emellett havi csapattalálkozók keretében készségfejlesztő tréningeken vesznek részt. - A Konnekt LIVE egy Pályaorientációs Fesztivál. A Konnekt legnagyobb rendezvénye, amit idén tervezink szerint Novemberben rendezünk meg, 500 diák számára. Egy nap, amikor több mint 50 különböző szakmával foglalkozó fiatallal lehet beszélgetni a mindennapjaikról és az ahhoz vezető útjukról. Egy légkör, amiben nincs rossz kérdés, és nem szégyen a “nem tudom”. Egy rendezvény, ahol az inspiráció és a közösség élménye garantált! - HovaTovább? programunk középiskolai osztályoknak kifejlesztett három órás tréning, melyek célja, hogy motiválja a diákokat a tudatos pályaorientációban és módszert adjon ahhoz, hogy mit tehetnek ők. - Nagykövet programunkban olyan képzést hozunk létre, amely során az iskolák polgárai (pedagógusok, iskolapszichológusok, pedagógiai asszisztensek, szülők, diákok, de akár más szereplők is) a gyakorlatban alkalmazható tudást és módszereket sajátítanak el, amellyel a saját intézményükben eredményesen tudják megszervezni a középiskolás diákok pályaorientációjának támogatását.

Mire gyűjt:
Támogatásoddal jövőre 1000 diáknak segíthetünk a tudatos pályaorientációban. A személyes kapcsolódások elengedhetetlenek a pályaválasztás során: kérdezni és beszélgetni kell különböző szakmabeliekkel, hogy tiszta képet kapjunk a lehetőségekről. Ebben hiszünk a Konnektben!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.