"Kóbor Szívek" Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány

"Az embernek meg kell mutatni a szív jóságát az állatok felé!"

Az elkóborolt, elveszett, sérült állatok mentése közvetlen észlelések vagy jelzések esetén. Állatok gyepmesteri telepről vagy rossz tartási körülmények közül való mentése. A talált állatok gazdához történő visszajuttatása, ha pedig ez nem lehetséges, akkor megfelelő befogadókhoz juttatása. Az emberi, élhető, kulturált környezet megteremtésének, fenntartásának elősegítése.

Adószám:
18848335-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"Kóbor Szívek" Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány - Karcag

Szervezet adószáma:
18848335-1-16

Honlap:
http://www.koborszivek.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745073-21145443-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305250760

A szervezet címe:
5300 Karcag, Sándor utca 6.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
A 2016-ban alapított „Kóbor Szívek” Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány (előtte civil mentés formájában) 10 éve folyamatosan próbál segítséget nyújtani a karcagi sintértelepre és utcára került állatok mentésében. Sajnos az utánpótlás folyamatos, a körülmények nem a legjobbak, így a szervezeti forma már szükséges volt. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében, folyamatosan felhívjuk az emberek figyelmét a felelős állattartásra. Terveink között szerepel az óvodák és az iskolák felkeresése és előadások tartása, hogy már korai gyermekkortól kezdve neveljünk az állat szeretetére, környezetünk védelmére, mert ez egy nagyon fontos dolog a felnövekvő nemzedék számára. Jelenleg is anyagi gondokba ütközik a mentés, holott a bajban lévő állatok száma nem csökken. Aki nyomon követte évekig a tevékenységünket és úgy érzi rászolgáltunk, hogy támogassa állatmentő munkánkat, kérjük segítsen nekünk!


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.