Kisvilág Kulturális és Társadalmi Alapítvány


Hiszünk benne, hogy a diverzitás és ezen belül az idegrendszeri sokszínűség (neurodiverzitás) ugyanolyan fontos az emberiség egészséges, kiegyensúlyozott és fenntartható működéséhez, mint a biodiverzitás. Fenntartásához azonban olyan működési és kapcsolódási tereket kell teremteni, amelyekben mindenki komfortosan tud működni még akkor is, ha a többségtől eltérő igényei és szükségletei vannak. A Kisvilág Alapítvány közösséget épít, amely a szabadúszók és otthondolgozók kölcsönös megsegítését tűzi ki célul, különös tekintettel a női és neurodivergens (autizmus, ADHD, OCD, stb.) munkavállalókra.

Adószám:
19355463-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kisvilág Kulturális és Társadalmi Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kisvilág Alapítvány

Szervezet adószáma:
19355463-1-42

Honlap:
https://kisvilag.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kisvilag/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10174775-________

A szervezet telefonszáma:
+36 706652165

A szervezet címe:
1074 Budapest, Szövetség u. 10-12. 2. emelet 3. ajtó

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
Az alapítvány fő célja, hogy olyan befogadó helyi közösséggé fejlődjön, ami segíti a budapesten élő vagy ideérkező szabadúszók és otthondolgozók életét, különös tekintettel a női és neurodivergens (autizmus, ADHD, OCD, stb) munkavállalókra. Első otthonunkat a Szövetség utcában találtuk meg, A legfontosabb szerkezeti és technikai felújítás után 2024-ben szeretnénk megnyitni a közösségi irodát és konyhát, ahol időalapon lehet igénybe venni az alapítvány helyszínét és fokozatosan fejlesztett szolgáltatásait és programjait. Ezzel kapcsolatos különleges projekjeink és tevékenységünk másdolagos küldetése a neurodiverzitás fogalmának megismertetése a társadalommal, érzékenyítés és támogatás a neurodivergens emberek esélyegyenlőségének megteremtéséért, pozitív, értékalapú kommunikáció és közbeszéd kialakítása a neurodiverzitásról, a neurodivergencia értékeinek kiaknázása és elismertetése, valamint nemzetközi jógyakorlatok megismertetése és meghonosítása Magyarországon.

Mire gyűjt:
Kapcsolódási terünk, közösségi irodánk és konyhánk a Szövetség utcában várja tagjainkat és az egyszeri betérőket. Ezeknek a tereknek a felszerelése azért fontos, hogy minél előbb kinyithassuk kapuinkat nektek! Jelenleg elsősorban működési költségekre, konyhabútorra és kényelmes kanapékra gyűjtünk. Már egy kávé árával is segítesz, hogy minél gyorsabban meghívhassunk egy kávéra!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.