Kiskőrösi Tai Chi Egyesület


Az Egyesület a Tai Chi Chuan mûvelése, népszerûsítése céljából létrejött szervezet, amely tevékenységét az egyesülési jogokról szóló 1989. évi II. törvény, valamint a közhasznú szervezetekrõl szóló 1997. évi CLVI. törvény alapján-közhasznú szervezetként-fejti ki. Az Egyesület célja és feladata tagjai számára a sokoldalú, színvonalas testedzési lehetõség biztosítása, melynek eredményeképpen az ezt gyakorlók idegrendszere megfelelõen mûködik, fizikai állóképessége nõ, és ez elõsegíti a betegség legyõzését és az egészség támogatását. Változatos és sokféle önvédelmi alkalmazást tanít. Lehetõséget biztosít versenyeken, bemutatókon való részvételre. Az Egyesület céljait különösen a következõ eszközökkel valósítja meg: a) rendszeresen edzéseket tart,b) edzõtáborokat szervez,c) pályázatokon részt vesz, csereprogramokat bonyolít,d) versenyeket szervez,e) versenytevékenység folytatásához szükséges anyagi feltételek biztosítása.E célokat folyamatosan, közhasznú tevékenységként, nyereség-és vagyonszerzési cél nélkül, egyesület formájában végzi.

Adószám:
18363883-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kiskőrösi Tai Chi Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kiskőrösi Tai Chi Egyesület

Szervezet adószáma:
18363883-1-03

Honlap:
http://www.chentaichi.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
52500075-15000109

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-5641990

A szervezet címe:
6200 Kiskőrös, Hrúz Mária utca 12.

Tevékenységi kör:
Sport

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.