Kiskedvencek Állatjólétéért Védelméért Alapítvány


Az Alapítvány a civil önszerveződés lehetőségeivel és erejével szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy hazánkban is elterjedjen az a kultúra, ami az embereknek az állatok tartásával kapcsolatos felelősségét tudatosítja. Az Alapítvány célja az állatokkal való méltó bánásmód elterjesztése és fontosságának tudatosítása a társadalom minél szélesebb körében, az egymást követő nemzedékekben, valamint az állattartókban annak tudatosítása, hogy kötelesek a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni. Az Alapítvány célja továbbá az elhagyott, gazdátlan, kóborló, sérült vagy egyéb módon rászoruló állatok védelmezése, befogadása, állatorvosok segítségével egészségügyi ellátása, ideiglenes elszállásolása, megfelelő élelmezése és megfelelő gazdához juttatásának elősegítése.

Adószám:
19322652-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kiskedvencek Állatjólétéért Védelméért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19322652-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mentsallatotkava

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-13301797-00014909

A szervezet telefonszáma:
+36 707766141

A szervezet címe:
4341 Nyírvasvári, Vasvári Pál utca 5.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Mire gyűjt:
A mentet állatok orvosi kezelésére, ellátására, fenntartási költségekre.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.