Kis Lépések Alapítvány az Autizmussal Élő Gyermekekért és Környezetükért

Nagy célok felé is kis lépések vezetnek

Alapítványunk küldetése, hogy széleskörű támogatást nyújtson az autizmussal élő gyermekek és családjaik számára. Célunk, hogy Magyarország egyetlen ABA Módszertani és Terápiás Központjában minél hatékonyabb és professzionálisabb ellátásban részesítsük a családokat. Kezdeményezések lehetőséget teremtenek arra, hogy minden ember egy kis lépéssel közelebb kerüljön az autizmussal élők világához és megtapasztalja az oly sokszor hallott mondatot: a más, nem kevesebb.

Adószám:
18655148-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kis Lépések Alapítvány az Autizmussal Élő Gyermekekért és Környezetükért

Szervezet rövid neve:
Kis Lépések Alapítvány

Szervezet adószáma:
18655148-1-43

Honlap:
http://www.kislepesek.hu

Facebook oldal:
http://kislepesek05

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCOWvSBBr_-cKK02tyJUbTgA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705015-20002712-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202199559

A szervezet címe:
1118 Budapest, Ménesi út 31/A. 2. em. 12.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Alapítványunk fő tevékenységének tekinti az autizmussal élő gyermekeknek és környezetük segítését egy nemzetközileg elfogadott és elsődlegesen ajánlott terápiás megközelítésen keresztül. Az ABA (Applied Behavior Analysis - Alkalmazott Viselkedéselemzés) tudományos megközelítéssel dolgozunk, mely egy olyan gyakorlati módszer, amely a tanulás és viselkedés tudományának alapelveit alkalmazza a szociálisan nem elfogadható viselkedésformák csökkentésében, a helyes viselkedésformák megerősítésében, és új készségek tanításában. Az ABA terápia rendkívüli hatékonyságát az elmúlt 40 évben több ezer tudományos kutatás eredményei támasztották alá.

Mire gyűjt:

Célunk, hogy  minél  hatékonyabb terápiás ellátást tudjunk felajánlani a családoknak, ezzel is segítve a gyermekek fejlődését. Az adományok egészét a gyermekek fejlesztésének megsegítésére fordítjuk. 

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Élmény
adománygyűjtés

Kell egy hely! Mellénk állsz?

Kis Lépések Alapítvány

Most tényleg van valami a levegőben: adományoddal esélyed nyílik egy exkluzív találkozóra a Halott Pénz zenekarral, miután fergetegeset buliztál másodmagaddal a koncertjükön!

Összeg: 1.434.000 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.