Kis Lépések Alapítvány az Autizmussal Élő Gyermekekért és Környezetükért

Nagy célok felé is kis lépések vezetnek

Alapítványunk küldetése, hogy támogatást nyújtson az autizmussal élő gyermekeknek és családjaknak. Ennek megfelelően célunk, hogy létrehozzuk és hosszútávon fenntartsuk Magyarország egyetlen ABA Módszertani és Terápiás Központját.

Adószám:
18655148-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Kis Lépések Alapítvány az Autizmussal Élő Gyermekekért és Környezetükért

Szervezet rövid neve:
Kis Lépések Alapítvány

Szervezet adószáma:
18655148-1-43

Honlap:
http://www.kislepesek.hu

Facebook oldal:
http://kislepesek05

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705015-20002712-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303069517

A szervezet címe:
1118 Budapest, Ménesi út 31/A. 2. em. 12.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Alapítványunk fő tevékenységének tekinti az autizmussal élő gyermekeknek és környezetük segítését egy nemzetközileg elfogadott és elsődlegesen ajánlott terápiás megközelítésen keresztül. Az ABA (Applied Behavior Analysis - Alkalmazott Viselkedéselemzés) tudományos megközelítéssel dolgozunk, mely egy olyan gyakorlati módszer, amely a tanulás és viselkedés tudományának alapelveit alkalmazza a szociálisan nem elfogadható viselkedésformák csökkentésében, a helyes viselkedésformák megerősítésében, és új készségek tanításában. Az ABA terápia rendkívüli hatékonyságát az elmúlt 30 évben több ezer tudományos kutatás eredményei támasztották alá.

Mire gyűjt:

Célunk, hogy itthon is kialakítsunk egy olyan módszertani központot, ahol az ABA szemlélet és annak szakmai tartalma otthont és segítséget nyújt az autizmussal élő gyermekeknek és családjuknak. Egy hely, a megértéshez, fejlődéshez, támogatáshoz. Legyen részese ön is.

Oktatás
Sorsolásos
kampány

Kell egy hely! Mellénk állsz?

Kis Lépések Alapítvány

Most tényleg van valami a levegőben: adományoddal esélyed nyílik egy exkluzív találkozóra a Halott Pénz zenekarral, miután fergetegeset buliztál másodmagaddal a koncertjükön!

Összeg: 1.434.000 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.