Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület

Jól csak a szívével lát az ember,mi igazán lényeges,az a szemnek láthatatlan.

A bonyhádi gyepmesteri telepre bekerülő kutyák megmentése, gondozása, állatorvosi kezelése, új gazdáknál való elhelyezése. Kutyamenhely létesítése és működtetése. Közreműködés az állatvédelemmel kapcsolatos feladatok végrehajtásában, az állatvédelmi törvény rendeleteinek betartatása.

Adószám:
18142165-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kíra V.K.E.

Szervezet adószáma:
18142165-1-17

Honlap:
http://www.allatok.info/kira

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/KiraKutyamentok/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
71800013-11151337-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-6098719

A szervezet címe:
7150 Bonyhád, István utca 18.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

A bonyhádi és Bonyhád környéki gazdátlan,elhagyott,kidobott kutyák elhelyezése,oltása,chipezése,ivartalanítása,új gazdákhoz történő elhelyezése.2009.01.01 óta,(amióta szervezetünk gondoskodik a gyepmesteri telep kutyáiról,)nincs altatás. Az 5 év alatt,kb. 900 kutyának találtunk új otthont. A kezdetleges,nyitott kenneleket téliesítettük ,minden kennelbe hőszigetelt kutyaházat tettünk. További kenneleket építettünk, (8 darabot) melyek nagyobbak,kényelmesebbek a kutyáknak. Jelenleg 2 kutyafuttatót építünk,hogy többet mozoghassanak a kutyáink. A közeljövőben szeretnénk elköltözni,olyan területre,ahol nincsenek lakóházak,és ahol kutyáink szabadon élhetnek,nem rácsok mögött. Jelenleg egy hőszigetelt ,fűthető kölyökház építése van folyamatban.

Mire gyűjt:

Szeretnénk egy nagy méretű hőszigetelt konténert vásárolni,hogy a műtött kutyáinkat biztonságosan,steril körülmények között tudjuk elhelyezni lábadozásuk idejére. Sajnos egyre gyakrabban találunk sérült,bántalmazott,műtétre szoruló kutyákat,akiket nem tudunk szakszerűen elhelyezni a felépülésük idejére.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.