Kincskeresőkért Alapítvány

Gyereket, nem tankönyvet!

Olyan differenciált eljárásrendszerre épülő nevelő-oktató tevékenység támogatása, amelyben a pedagógiai magatartás a gyermek szükségleteihez igazodik.

Adószám:
18871919-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kincskeresőkért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kincskereső

Szervezet adószáma:
18871919-1-43

Honlap:
https://www.kincskereso-iskola.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Kincskereso30

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711003-21485536-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303598098

A szervezet címe:
1221 Budapest, Arany János út 63. A.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Winkler Márta által 1988-ban alapított Kincskereső Iskola elkötelezett híve a korszerű pedagógiai kultúra terjesztésének. Ennek egyik nélkülözhetetlen eleme egy online feladatbank létrehozása, hogy végre ne csak szlogen maradjon: “nem tankönyvet, hanem gyereket tanítunk.” Hogy könnyen és gyorsan személyre szabott, az egyéni képességfejlesztésre alkalmas feladatsorokat állíthassanak össze bárhol, bármelyik kisiskolás számára.

Mire gyűjt:
A gyerekek egyéni haladási tempójához való alkalmazkodás még mindig nagyon nehezen megvalósítható a mindennapokban annak ellenére, hogy ma már sok jól használható digitális tartalom áll rendelkezésre. Ha tudjuk, hogy a frontális oktatás hagyományos formái mellett a 21. században ez éppúgy elengedhetetlen része a korszerű iskolának, mint a digitális eszközök és tartalmak, ha úgy érezzük, • hogy ebben mégis magukra maradtak a tanítók, • hogy hiába a legkorszerűbb Nat is, ha nem marad elég idejük és energiájuk a megfelelő anyagok fel-kutatására, akkor nincs mire várni; támogasd Te is, hogy közösségi összefogással létrehozzuk a tanítók és szülők számára valódi segítséget nyújtó online feladatbankot!

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Adománygyűjtő oldal terve)

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

ONLINE FELADATBANK — KÖZÖSSÉGI ÖSSZEFOGÁSSAL

Kincskereső

A gyerekek egyéni szükségleteihez való alkalmazkodás mindannyiunk érdeke. Támogasd Te is az Online feladatbank megvalósítását! Nincs mire várni...

90% 678.620 Ft összegyűlt
750.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.