Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Kincskeresőkért Alapítvány

Gyereket, nem tankönyvet!

Olyan differenciált eljárásrendszerre épülő nevelő-oktató tevékenység támogatása, amelyben a pedagógiai magatartás a gyermek szükségleteihez igazodik.

Adószám:
18871919-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kincskeresőkért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kincskereső

Szervezet adószáma:
18871919-1-43

Honlap:
https://www.kincskereso-iskola.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Kincskereso30

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711041-21182192-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303598098

A szervezet címe:
1221 Budapest, Arany János út 63. A.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Winkler Márta által 1988-ban alapított Kincskereső Iskola elkötelezett híve a korszerű pedagógiai kultúra terjesztésének. Ennek egyik nélkülözhetetlen eleme egy online feladatbank létrehozása, hogy végre ne csak szlogen maradjon: “nem tankönyvet, hanem gyereket tanítunk.” Hogy könnyen és gyorsan személyre szabott, az egyéni képességfejlesztésre alkalmas feladatsorokat állíthassanak össze bárhol, bármelyik kisiskolás számára.

Mire gyűjt:
A gyerekek egyéni haladási tempójához való alkalmazkodás még mindig nagyon nehezen megvalósítható a mindennapokban annak ellenére, hogy ma már sok jól használható digitális tartalom áll rendelkezésre. Ha tudjuk, hogy a frontális oktatás hagyományos formái mellett a 21. században ez éppúgy elengedhetetlen része a korszerű iskolának, mint a digitális eszközök és tartalmak, ha úgy érezzük, • hogy ebben mégis magukra maradtak a tanítók, • hogy hiába a legkorszerűbb Nat is, ha nem marad elég idejük és energiájuk a megfelelő anyagok fel-kutatására, akkor nincs mire várni; támogasd Te is, hogy közösségi összefogással létrehozzuk a tanítók és szülők számára valódi segítséget nyújtó online feladatbankot!

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Adománygyűjtő oldal terve)

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

ONLINE FELADATBANK — KÖZÖSSÉGI ÖSSZEFOGÁSSAL

Kincskereső

A gyerekek egyéni szükségleteihez való alkalmazkodás mindannyiunk érdeke. Támogasd Te is az Online feladatbank megvalósítását! Nincs mire várni...

90% 678.620 Ft összegyűlt
750.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.