Kikötő Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület


Célunk: MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT! Türelmessé, toleránssá, érzékennyé tenni a világot, benne az embereket egymás és a környezetük iránt. A Kikötõ Egyesület célja, hogy a fiatalokat hazai és nemzetközi önkéntesség, programok által toleránssakká és nyitottakká tegye. Kreatív Oktatási Mûhelyünkben innovatív, élményalapú, alternatív módszerekkel alalkítjuk felelõsségteljesen gondolkodóvá és aktívvá a fiatalokat. Célunk egy olyan békés és egyenlõ társadalom, ahol az emberek tudnak és akarnak is segíteni egymásnak. Célunk, minél több fiatalt bevonni a civil szervezetek életébe, aktív civil társadalmat formálni, lehetõséget, esélyegyenlõséget adni a fiataloknak, interkulturalitáshoz, nyelvtanuláshoz, hasznos tapasztalatszerzéshez juttatni a programok résztvevõit. Fejleszteni a szolidaritást, toleranciát, segíteni a békés egymás mellett élést. Tevékenységünk hazai és külföldi programok szervezésére irányul. Kapcsolataink Európán kívül kiterjednek a Meda országokra, valamint Latin-Amerikára is. Európai Önkéntes Szolgálat szervezése küldõ szervezetként (Action 2) Önkéntes munkánk szervezése külföldön Külföldi szakmai gyakorlatok szervezése Future Capital programok befogadása Ifjúsági cserék szervezése (Action 1) Nemzetközi hálózatok kialakítása Magyar fiatalok bevonása a civil szervezetek életébe EurÓra középiskolai program a fiatalok mobilizálására Ifjúsági információ terjesztése a külföldi lehetõségekrõl Képzések szervezése ifjúsági animátoroknak Tréningek szervezése Kiadványok készítése a fenti programok eredményeirõl

Adószám:
18074882-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kikötő Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület

Szervezet adószáma:
18074882-1-41

Honlap:
http://www.kikoto.org

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
HU63-65100149-11259112-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
30560-0517

A szervezet címe:
1039 Budapest, Attila utca 43. 2. 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.