KIKAPCS. Alapítvány

Nyaralni mentünk!

A KIKAPCS. Alapítvány küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű (SNI) gyermeket nevelnek. A probléma, amivel találkoztunk, nem más mint hogy a sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családok többsége elszigetelten él, megszünik nekik a családi és baráti támogató közeg. Ezen felül a gyermekek fejlesztése nagyon sok anyagi költséget és időt vesz el a családtól, amely miatt nagyon kevés minőségi időt tudnak együtt tölteni és 70%-uk még sosem jutott el nyaralni. Mi tudjuk, hogy milyen jó érzés egy szerető, támogató és elfogadó közösséghez tartozni, ezért azt tűztük ki célul, hogy ezen családok életminőségének javításán keresztül járulunk hozzá egy szebb világhoz.

Adószám:
19091725-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
KIKAPCS. Alapítvány

Szervezet rövid neve:
KIKAPCS.

Szervezet adószáma:
19091725-1-43

Honlap:
http://www.kikapcs.eu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kikapcsstartup/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-83538258

A szervezet telefonszáma:
+36 305249050

A szervezet címe:
1097 Budapest, Vaskapu utca 7. I 4.

Tevékenységi kör:
Egészségkárosultak egyéb és általános támogatása

Tevékenység leírása:

2019-ben 20 sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekkel rendelkező családnak biztosítottunk közösséget és szállodai nyaralást, szakmai programmal egybekötve. Jelenleg 3 szállodával építettünk ki partnerséget Magyarországon, melyek a következők: Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Ópusztaszeri Erdei Vendégházak, Kolping Hotel- Alsópáhok. A nyaralások alatt lehetőséget nyújtottunk, hogy ezek a családok is megtapasztalják a közösségbe való tartozás élményét, az együtt töltött minőségi időt, és lehetőséget teremtettünk arra, hogy az SNI-s gyermekek is barátokat szerezzenek. A 2020-as évben dupla ennyi családnak szeretnénk segíteni és növelni az életminőségét és ehhez kérjük az Önök segítségét.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél most Te a közös pont a KIKAPCS. közösségben!

KIKAPCS.

Mi hiszünk abban, hogy még ha mindenki kicsit más is, de közös pontot mindig lehet találni! - Támogasd a KIKAPCS. gyerekek 1 éves fejlesztését!

64% 314.500 Ft összegyűlt
488.888 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.