"kéTTé" Magyar Tapasztalati Tanulás Alapítvány

​A ​ gyógy​ulásra​ és tanulá​sra nincs jobb hely a természetnél, mi pedig elkísérünk és támogatunk!

A kéTTé Alapítvány célja egy olyan társadalom létrejötte, ahol az emberek harmóniában élnek önmagukkal, embertársaikkal és a természettel. A TERMÉSZET gyógyító erejéhez társítunk ​támogató közösség​et, segítő terapeutákat és a vadon-kalandterápia résztvevői életre szóló élményekkel gazdagodhatnak.

Adószám:
18251067-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"kéTTé" Magyar Tapasztalati Tanulás Alapítvány

Szervezet adószáma:
18251067-1-43

Honlap:
http://www.kettealapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kettealapitvany/?ref=hl

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-60093031

A szervezet telefonszáma:
+36-20-5421583

A szervezet címe:
1196 Budapest, Báthory utca 56.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A kéTTé Alapítvány a tapasztalati oktatás módszertanával, annak pedagógia, terápiás és szervezetfejlesztési alkalmazásával, nemzetközi tudásbázison alapuló pszichológiai és pedagógiai háttérrel teremt lehetőséget a fejlődésre - gyerek és felnőtt célcsoportoknak, Magyarország és Európa természetes közegeiben. A „kéTTé” Magyar Tapasztalati Tanulás Alapítvány 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy felvállalja a magyarországi non-profit outdoor és tapasztalati tanulás módszer lehetséges alkalmazásainak képviseletét, az érdeklődő szakemberek tájékoztatását, segítését és vonatkozó non-profit programok, élménypedagógiai és élmény/kalandterápiás alkalmazások fejlesztését, kivitelezését, kutatását. A „kéTTé” Alapítvány munkatársai olyan tapasztalt outdoor szakemberek, pszichológusok, pedagógusok, segítő szakemberek, akik fontosnak tartják, hogy ez az igen értékes, világszerte sikerrel és régóta alkalmazott oktatási és segítő célokra használt módszer Magyarországon is közismertté váljon, elterjedjen és lehetőségei szerint fejlődjön.- Vadon- és Kalandterápiás projektek - állami gondozott fiatalok számára, - ÉLményterápiás táborok és programok középiskolások számára - szakmai továbbképzésekek és az ÖSVÉNY Magyar Tapasztalati Tanulás Konferencia megszervezése - nemzetközi projektek és kutatásokban való aktív részvétel - első magyat tapasztalati tréner és vadon-, kalandterapeuta képzés kidolgozása és elindítása - rendszerszemléletű és természeti közegben megvalósuló családterápia és önismreti csoportok

Mire gyűjt:

A vadon-és kalandterápia rendkívül hatékony terápiás módszer olyan fiatalok körében, akik elhúzódó és súlyos pszichés, szociális, kapcsolati problémákkal küzdenek. Így kiemelt célcsoportunk az állami gondozott fiatalok köre - akik számára minden egyéb terápiás és támogatási lehetőség teljesen leépült az elmúlt években... Adománygyűjtési és pályázati forrásokból származó bevételt igyekszünk fordítani ezekre a programokra, de sajnos ezek egyre inkább beszűkülnek. A módszertant szeretnénk minél több segítő szakembernek átadni, hogy a módszer terjedhessen, de sajnos a segítő szakemberek nem tudnak támogatás nélkül képzésekben részt venni. Ezekre a célokra gyűjtünk adományokat az 1%-os kampányban. 

 


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.