Kertvárosi Zenede Alapítvány

Legyen a miénk a Hang-Villa

Kálmán bácsi Zenedéjében közel 100 gyermek tanul hangszeres zenét. Csoportos oktatás keretében, ahol nagyon fontos a barátság és a közösség kialakitása, hiszen együtt muzsikálni a barátainkkal a legjobb. Ehhez elengedhetetlen a környezet. A Hang-Villa minden délután a gyerekeké. Hangszeres órákkal, játékokkal, rágycsálni valóval. Egy közösségi tér. Nyáron napközis zenetáborok helyszíne, délelőtt a kisbabák Baba-Mama Zenedéje. Felnőtt csoportok számára is szervezünk már citeratanfolyamot és a Hang-Villában működik a Fúvószenekar is. A helyszín fantasztikus. Rengeteg élmény fűz ide minket és rengeteg Bográcsozós csapatepites.

Adószám:
18977242-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kertvárosi Zenede Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kálmán bácsi Zenedéje

Szervezet adószáma:
18977242-1-42

Honlap:
http://www.kalmanbacsizenede.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vikolkalman/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11716008-22521947-________

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 703613098

A szervezet címe:
1164 Budapest Vágás utca 60. fszt. 4.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Mire gyűjt:
Szeretnénk ha miénk lehetne a Hang-Villa. Hogy biztos legyen az otthonunk és ne a bérleti díjra gyűjtsünk rengeteget hónapról-hónapra. Nagyon sok hangszerre, eszközre és programra jutna. A Hang-Villát szeretnénk


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.