Kertvárosi Fúvószenekari Egyesület

Megőrizni, folytatni, újjászervezni, értéket adni és megélni! (Fúvós) hangot adni a XVI. kerületi kertvárosról!

Szeretnénk folytatni a Mátyásföldi fúvószenekar munkáját. Egyesületi formában új névvel, és lelkes XVI. kerületi, vagy a kerülethez kötődő zenészekkel újraszervezni a zenekart. Egy vidám, zenélni szerető tagokból álló együttes, amelynek tagjai az ügyszeretet révén, nagyon messzire juthatnak el művészetükben. Célkitűzésünk a kerületi vezetés támogatását megnyerni, és kerületünk kulturális életének egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válni. A kerületi zeneiskolába tanuló, és vágyó gyermekeknek szeretnénk irányt mutatni, hogy tanulmányaikat minél lelkesebben végezzék, hogy végül a Zenekarunkban zenélve egy jó közösséggel vehessenek részt jó hangulatú hazai és külföldi fesztiválokon, és élvezzék a közönség szeretetét.

Adószám:
18948916-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kertvárosi Fúvószenekari Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kertvárosi Fúvószenekari Egyesület, XVI. kerület

Szervezet adószáma:
18948916-1-42

Honlap:
http://www.kertvarosifuvosok.eoldal.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kertvarosifuvosok/notifications/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11716008-22521590-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 703613098

A szervezet címe:
1164 Budapest, Vágás utca 60. fszt. 4.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
A XVI. kerületi fúvószenekari próbák megtartása, koordinálása, a csapat összetartása, fellépések megszervezése és kivitelezése. A fúvószenekari életben eredmények elérése. A XVI. kerület kultúrális életében való részvétel, és a kerület képviselete hazánkban és külföldön.

Mire gyűjt:
Működésre gyűjtünk! A próbateremre, a fénymásolásra, az utazásra, az egyenruhára és mindenre amitől létezni tudunk, és vehetünk egy nagy levegőt, hogy jól megfújjuk a trombitát! A cél, hogy határon túl is meghallják!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.