KEREKESSZABADSÁG Alapítvány


2017-ben alakult egy súlyosan halmozottan sérült gyermeket nevelő család kezdeményezésére. Elsődlegesen azt a célt tűzték ki, hogy fenntartója legyen a kis létszámú „SzereTLak” fogyatékos személyek támogatott lakhatásának, ahol szakosított ellátás keretében különböző fogyatékkal élő fiatalok élik mindennapjaikat egy családként, 24 órás ápoló-gondozói felügyelet mellett.

Adószám:
18879591-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
KEREKESSZABADSÁG Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kerekesszabadság

Szervezet adószáma:
18879591-1-17

Honlap:
http://www.kerekesszabadsag.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/search/top?q=kerekesszabads%C3%A1g%20alap%C3%ADtv%C3%A1ny

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401086-50526865-89661007

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 209807788

A szervezet címe:
7200 Dombóvár, Hunyadi tér 15. 15

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
SzereTLak támogatott lakhatás működtetése: kis létszámú lakóotthon súlyosan halmozottan fogyatékkal élő fiatalok részére. Támogató szolgáltatás működtetése: speciális, 9 személyes (6 kerekesszékes személy szállítására alkalmas) lifttel felszerelt kisbusz és személyzet. FejleszTLak fejlesztő foglalkoztató működtetése: saját márkanévvel forgalomba hozott ,,SZÍVESEN" minőségi szemes kávé forgalmazása.

Mire gyűjt:
Szeretnénk saját kávézót nyitni, ahol fogyatékkal élő fiatalok készítik és szolgálják fel a ,,SZÍVESEN" minőségi kávét és ezzel érzékenyítik a vendégeket, látogatókat. A velük való találkozással egyre inkább elfogadják a fogyatékkal élő embereket, hiszen velük MÁR megtörtént az, ami bárkivel megtörténhet! Célunk, hogy kávégépet, székeket, asztalokat és egyéb használati eszközöket tudjunk vásárolni! Cél nem elsősorban anyagi, hanem, hogy a fogyatékkal élő fiataloknak életcélt nyújtsunk, fontosnak érezzék magukat és ezáltal a környezetük elfogadja őket!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.