Kentaur Lovas Sport Klub

Lóháton kutyával szép az élet! Gyere próbáld ki te is!

Célul tűztük ki, hogy a következő években minél több gyermekkel ismertessük meg a lovak és a kutyák szeretetét, az érzést, amelyet a a lóval és kutyával való foglalkozás jelent. Mindenkinek joga van felfedezni, megérezni azt a pozitív energiát, nyugalmat, amelyet a vele töltött idő alatt csak egy állat képes adni. Egyesületünk hosszú távú célja tagjai részére rendszeres felkészülés és versenyzés lehetőségének biztosítása az eredményes sporttevékenységhez, azok feltételeinek megteremtése. Más egyesületekkel összefogva menhelyi kutyák ellátása és örökbeadásában való közremüködés is céljaink között szerepel.

Adószám:
18685578-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kentaur Lovas Sport Klub

Szervezet rövid neve:
KENTAUR SE

Szervezet adószáma:
18685578-1-13

Honlap:
http://www.nemethlovarda.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kentaurlsk/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742111-20061416-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302186833

A szervezet címe:
2030 Érd, Kamilla u. 10/A. 5.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Természetközeli élmények nyújtása: lovaglás kutyasétáltatás állatgondozás

Mire gyűjt:

Saját lóval rendelkező tagjaink számára támogatás nyújtása versenyeken való részvételhez. A versenyzés széles körben népszerűsíti és bemutatja ezt a nehéz de szép sportot. Azonban a versenyzés nagyon nagy anyagi terhet is jelent a résztvevők számára. Az oda utazás költségei, nevezési díjak, a lovak elhelyezésének díja (boksz díj) mind a versenyzőt terhelik. Egyesületünk kutyamenhelyet is üzemeltet. Velünk dolgozó állatvédő szervezetek támogatásával, közös munkával támogatjuk a hontalan négylábúakat, mellyel szívmelengető eredményeket értünk el, gazdához juttattuk őket.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.