Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület

Mi segítünk, ha baj van. Kérjük, segítsen Ön is, adója 1 %-val!

Elsődleges célunk a bajbajutott embertársainknak való segítségnyújtás, mely speciális eszközt és tudást igényel, ezáltal szükséges a mentéshez szükséges eszközök fejlesztése, bővítése, korszerűbb felszerelések beszerzése. Terveink között szerepel a mentőkutyás pálya fejlesztése, további akadályok kialakítása, terület- és romkereső kutyák képzése. Célunk egy olyan helyszín kialakítása, ahol gyakorolni, fejleszteni tudjuk képességeinket a magasból és mélyből való mentés során. Fontos számunkra, hogy bővítsük tudásunkat, melyet kamatoztathatunk a mentési folyamatok során.

Adószám:
18803750-1-15

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület

Szervezet adószáma:
18803750-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/keletmagyarorszagispecialismentok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
68800099-13005311-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309283778

A szervezet címe:
4400 Nyíregyháza, Hősök tere 2.

Tevékenységi kör:
Egyéb katasztrófaelhárítás, életmentés

Tevékenység leírása:

Munkánk során speciális mentési feladatokat végzünk. Előfordul, hogy bajba jutottak mentését veszélyeztetett övezetből kell végre hajtani. Mentünk személyeket magasból, mélyből, és vízből is. Egyik leggyakoribb és talán legfontosabb feladatunk az eltűnt személyek felkutatása. A kármegelőzési, mentési technikákat igénylő technikai kivitelezések is szerves részét képezik munkáinknak pl.: vihar károk elhárítása. Részt veszünk az árvizek alkalmával a lakosság, a személyes holmik, tárgyak és az állatok mentésében is.

Mire gyűjt:

Egyrészt a mentőkutyák kiképzéséhez szükséges eszközök fejlesztésére, képzésére és vizsgáztatására, másrészt a mentéshez használt eszközeink állapotának szintentartására.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.