Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Kecskeméti Szatyor Közösség Egyesület

Tudatos vásárlás, helyi termékek, egészséges étel, környezetvédelem

A Kecskeméti Szatyor Közösség célja, hogy segítséget nyújtson a helyi lakosságnak a környezet- és egészségtudatos, valamint társadalmilag felelős életvitelhez. Közvetíteni szeretnénk - élelmet, tudást, szemléletet.

Adószám:
18283042-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kecskeméti Szatyor Közösség Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kecskeméti Szatyor Közösség

Szervezet adószáma:
18283042-1-03

Honlap:
http://kecskemetiszatyor.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kecskemetiszatyor

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCCARGgdC4KyL0k2y8QMF-Vg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-99179359

A szervezet telefonszáma:
+36 305196721

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Szép utca 7/4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb környezetvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Hisszük, hogy a jelen kor kríziseinek megoldásához lokális szintű cselekvésre van szükség, aminek egy erős alappillére lehet a helyi, egészséges élelmiszerek fogyasztása. Az egyesület ennek előremozdítása érdekében szemléletformáló tevékenységet végez rendezvényeken, közösségi eseményeken keresztül, emellett a gyakorlatban is lehetőséget biztosít, hogy a tudatos vásárlók megtalálják a helyi, fenntartható módon termelt, egészséges élelmiszereket. A Szatyor bevásárlóközösség azért jött létre, hogy ezt előremozdítva segítse a vásárlók és a termelők egymásra találását. Meggyőződésünk, hogy az így létrejött rövid ellátási lánc a helyi gazdaság és a helyi közösség erősödését eredményezi, emellett nagyban hozzájárul a környezetterhelő hatások csökkentéséhez és a lakosság egészségesebb életmódjához, ezáltal jelentős pozitív változásokat képes előidézni mind a társadalom, mind a környezet szempontjából.

Mire gyűjt:
A bevásárlóközösség átadónapjainak lebonyolításához eddig használt laptopunk tönkre ment. A tevékenységünkhöz nélkülözhetetlen eszközt szeretnénk pótolni.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.