Kecskeméti Szatyor Közösség Egyesület

Tudatos vásárlás, helyi termékek, egészséges étel, környezetvédelem

A Kecskeméti Szatyor Közösség célja, hogy segítséget nyújtson a helyi lakosságnak a környezet- és egészségtudatos, valamint társadalmilag felelős életvitelhez. Közvetíteni szeretnénk - élelmet, tudást, szemléletet.

Adószám:
18283042-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kecskeméti Szatyor Közösség Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kecskeméti Szatyor Közösség

Szervezet adószáma:
18283042-1-03

Honlap:
http://kecskemetiszatyor.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kecskemetiszatyor

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCCARGgdC4KyL0k2y8QMF-Vg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-99179359

A szervezet telefonszáma:
+36 305196721

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Szép utca 7/4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb környezetvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Hisszük, hogy a jelen kor kríziseinek megoldásához lokális szintű cselekvésre van szükség, aminek egy erős alappillére lehet a helyi, egészséges élelmiszerek fogyasztása. Az egyesület ennek előremozdítása érdekében szemléletformáló tevékenységet végez rendezvényeken, közösségi eseményeken keresztül, emellett a gyakorlatban is lehetőséget biztosít, hogy a tudatos vásárlók megtalálják a helyi, fenntartható módon termelt, egészséges élelmiszereket. A Szatyor bevásárlóközösség azért jött létre, hogy ezt előremozdítva segítse a vásárlók és a termelők egymásra találását. Meggyőződésünk, hogy az így létrejött rövid ellátási lánc a helyi gazdaság és a helyi közösség erősödését eredményezi, emellett nagyban hozzájárul a környezetterhelő hatások csökkentéséhez és a lakosság egészségesebb életmódjához, ezáltal jelentős pozitív változásokat képes előidézni mind a társadalom, mind a környezet szempontjából.

Mire gyűjt:
A bevásárlóközösség átadónapjainak lebonyolításához eddig használt laptopunk tönkre ment. A tevékenységünkhöz nélkülözhetetlen eszközt szeretnénk pótolni.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.