Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér


A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér azért jött létre, hogy biztosítsa a rendszeres sportolást, versenyzést, tagjainak nevelését, a társadalmi öntevékenységet és a közösségi élet kibontakoztatását a kecskeméti ifjúság számára.

Adószám:
19971706-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Szervezet rövid neve:
Kecskeméti Spartacus Sportkör

Szervezet adószáma:
19971706-1-03

Honlap:
http://www.kspari.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kecskemetispartacus

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
52000049-11030252-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-76-738988

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Széchenyi stny.11. 11.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Kecskeméten egy olyan közösségi tér vagyunk, ahol a sport (asztalitenisz) segítségével nyújtunk egy olyan szolgáltatást kicsinek, nagynak egyformán, ami alternatívákat ad a szabadidő hasznos és egészséges tudatos eltöltésére. Különböző társadalmi élet területeinek egy programban való megjelenítése. Az eddigi eredmények: 1995-ben NBI - be jutott a Spartacus férfi csapata, a korábbi NB III és NB II-es csapatok után. 2006-ban megnyerték a magyar csapatbajnoki címet, de többször voltak dobogósok is. A Szuper Liga nemzetközi kupasorozatban 2. és 3. helyezéssel büszkélkedhetnek. Többször lett a férfi csapat Kecskemét Év csapata, illetve egyszer a Bács-Kiskun Megye Év Csapata is. Az anyagi lehetőségek visszaesése miatt jelenleg NB III-as csapatbajnokságban fejlődnek sikerrel az ifjú tehetségek. 2009 óta a Kecskeméti Sportiskola asztalitenisz szakágában, 3 sportcsoportban sikeresen nevelik az asztaliteniszezni vágyó fiatalokat. 2011-ben csatlakoztunk a Magyar Tehetségpontok országos hálózatához.

Mire gyűjt:

     


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.