Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület

Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.

Célunk, hogy önkéntes munkánkkal segítsük mind a hatóságokat, mind pedig Budapesten, Dunán és közvetlen környezetében működő cégeket a feladataik ellátásában. Tevékenységeink közé tartozik a vízi-, szárazföldi katasztrófa elhárítás, mentés, valamint elsősegélynyújtás, – legfőképpen elsődleges működési területünkön, amely a Duna budapesti szakasza. Partnereinkkel együttműködve segítünk mindenhol, és mindenkinek. Időskorúak segítése Szabadtéri tömegrendezvények biztosítása Vezetéstechnikai képzések Vizi és műszaki mentés Balesetek biztosítása Közterületi segítségnyújtás

Adószám:
19091017-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület

Szervezet rövid neve:
KVP - Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület

Szervezet adószáma:
19091017-1-41

Honlap:
http://katvedpolgaror.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/katvedpolgaror/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12100011-17609687-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306210975

A szervezet címe:
1134 Budapest, Hun utca 1. fsz. 3.

Tevékenységi kör:
Tûzoltószervezet

Tevékenység leírása:
Tevékenységeink, közé tartozik a vízi-, szárazföldi katasztrófa elhárítás, mentés, valamint elsősegélynyújtás, legfőképpen elsődleges működési területünkön, mely a Duna budapesti szakasza. Természetesen veszélyhelyzetben vagy egyedi felkérés alapján az egész ország területén az ár- és belvízhez kapcsolódó személyi, vagyoni, műszaki és egyéb speciális mentési tevékenység feladatait is vállaljuk. Azon időszakokban, amikor nincs „Katasztrófahelyzet” akkor Polgárőri feladatokat látunk el, illetve általános vízi mentési feladatokon túl DVRK munkatársainak feladat ellátását segítve egy rendőr egy polgárőr szolgálatokban veszünk részt a Dunán és Szárazföldön egyetemben. Továbbá fontosnak tartjuk a lakosság, kiváltképp a fiatalok oktatását, mely magába foglalja a széles körű tájékoztatást (törvényi szabályozás, környezetvédelem, vízi protokoll stb.), valamint a megfelelő mentési technikák elsajátítását. Kiemelt figyelmet fordítunk a közlekedési szabályok elméleti képzésére, illetve pályák kialakításával a gyakorlatok elsajátítására. Nekünk is van mit tanulni, így folyamatosan képzéseken gyakorlatokon vesznek részt a csapat tagok, melyeket a mindennapi szolgálatok során tudnak használni ezáltal is segítséget nyújtani a rászorulóknak.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.