Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

KAPOSVÁRI ROXÍNHÁZ Egyesület

“Adni annyi, mint a legmagasabb szinten élni.”

Színházi előadásokkal elvarázsoljuk és felszabadítjuk az embereket. Megnevettetjük,meghatjuk, elgondolkodtatjuk és inspiráljuk őket. Olyan élményeket nyújtunk nekik, amelyek kikapcsolnak a mindennapos mókuskerékből. Tanodánkban fejlesztjük a gyermekek művészeti tehetségét, kreativitását és önbizalmát. Segítjük őket abban, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket és kifejezzék magukat.

Adószám:
18143049-2-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
KAPOSVÁRI ROXÍNHÁZ Egyesület

Szervezet rövid neve:
Roxínház

Szervezet adószáma:
18143049-2-14

Honlap:
http://www.roxinhaz.hz

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/roxinhaz

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCqnkKhl6OiQwrUsjX9hpk7Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000078-04610004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 304578361

A szervezet címe:
7477 Szenna, Tildy Z. u. 15.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Roxínház közhasznú egyesületként működő zenés-színházi alkotó közösség Kaposváron, amely 2000 óta kínál minőségi kulturális programokat felnőtteknek és gyerekeknek, valamint fejlesztő programokat gyerekeknek. Működésünk közel huszonöt éve alatt önerőből létrehoztuk és működtetjük Kaposvár zenés színházát és a Dél - Dunántúl legnagyobb zenés-színházi tanodáját. Előadások/fellépések bevételéből, tandíjból, valamint pályázati forrásból tartjuk fenn a szervezetet. Az évek során folyamatosan nőttük ki magunkat, lépésről lépésre fejlődtünk. Állandó székhelyünk - 2007 óta- a Kaposvár belvárosában található egykori Somogy Megyei Művelődési Központ épülete. Ebben a bérelt ingatlanban játszuk előadásainkat, szervezzük foglalkozásainkat Havi rendszerességgel adunk elő a régió más településein is: Dombóváron, Nagyatádon, Tabon, Marcaliban, Csurgón. Állandó vendégei vagyunk többek között a Kultkikötőnek a Balatonparton. A 2022-23-as évadban 64 nagyszínpadi előadással, valamint 53 szerkesztett műsorral léptünk fel 33 különböző helyszínen. Gyermek előadásokat Kaposvárról és vidékről közel 3000 gyermek látogatta. 2021-ben társulatunk Somogy vármegyei Príma díjat kapott.

Mire gyűjt:
Működési költségre gyűjtünk. Pályázati forrásaink elapadtak, fennmaradásunk érdekében fordulunk támogatókhoz. A befolyt összeget bérleti díjra, rezsiköltségekre, oktatóink díjazására fordítjuk. A támogató hozzájárul a kaposvári és a dél - dunántúli régió kulturális életének gazdagításához, valamint a tehetséges gyerekek és fiatalok fejlődésének támogatásához. “Az adakozás nem csupán másoknak ad életet, de neked is.”

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Támogasd a Roxínház működését!

Roxínház

Színt viszünk a szürke hétköznapokba, befektetünk a gyermekek jövőjébe. A Kaposvár zenés színházának és tanodájának szüksége van támogatásodra! Köszönjük, ha mellénk állsz!


Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.