Kapcsolódó Nevelés Egyesület

Azért vagyunk, hogy a gyereknevelés kevesebb küzdelemmel és feszültséggel járjon, és mi, szülők jobban tudjuk élvezni a

Az egyesület fő célja, hogy a Kapcsolódó nevelés elméletét és gyakorlati eszközeit megismertesse, és ezáltal pozitív, erőszakmentes nevelési elképzeléseket és gyakorlatokat terjesszen szülők, nevelők, pedagógusok, gyerekekkel és fiatalokkal és családokkal foglalkozó szakemberek körében Magyarországon és a magyar nyelvű külföldi állampolgárok körében. Célunk, hogy a szülőket és nevelőket olyan meglátásokkal, információkkal és készségekkel lássuk el, amelyek segítségével szoros, bensőséges kapcsolatot tudnak kialakítani a velük kapcsolatban álló gyerekekkel, és olyan módon tudják meghallgatni és támogatni őket, aminek eredményeként a gyerekek igazán ki tudnak virulni. Jövőképünk egy olyan világ, ahol a gyereknevelés nehéz munkáját megbecsülik és megfelelően támogatják, így segítve elő azt, hogy az embereket valódi, tartalmas emberi kapcsolatok kössék össze. Mindez előfeltétele egy békés és fenntartható világ megteremtésének.

Adószám:
18738982-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kapcsolódó Nevelés Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kapcsolódó Nevelés Egyesület

Szervezet adószáma:
18738982-1-13

Honlap:
https://kapcsolodoneveles.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/osszekapcsolo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12011148-01202115-00100001

A szervezet telefonszáma:
+36 303985968

A szervezet címe:
2230 Gyömrő, Tulipán u. 15. 15.

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
Tanfolyamok, szülőcsoportok, műhelymunkák szervezése Támogató csoportok szervezése Szülők, családok, nevelők támogató közösségeinek támogatása Pszichoterápiás támogatás nyújtása Cikkek közzététele online és nyomtatott felületeken Folyamatos kommunikációs tevékenységek a célcsoportok felé, figyelemfelhívó kampányok szervezése Együttműködés kiépítése nevelési intézményekkel, szülőknek szolgáltatásokat nyújtó szervezetekkel, helyszínekkel Kapcsolódó nevelés oktatóinak képzése Óvodai, iskolai programok szervezése pedagógusoknak és szülőknek Internetes szemléltető és ismertető anyagok tervezése, kivitelezése Előadások, konferenciák szervezése Kiadványok írása, szerkesztése, készítése és terjesztése Idegen nyelvű könyvek és kiadványok fordítása és megjelentetése Nemzetközi kapcsolatok építése, a Kapcsolódó nevelés egyéb európai és külföldi fórumaival történő együttműködések

Mire gyűjt:
A Kapcsolódó Nevelés szülőket támogat a gyereknevelés kulcsfontosságú, de emberpróbáló munkájában, mert hisszük, hogy a melegséggel teli szülő-gyerek viszony olyasmi, ami hatékonyan tesz a társadalmi problémák, az egyenlőtlenség, a kirekesztés ellen, és egy sikeresebb, boldogabb generáció felnövekedésének ágyaz meg. Adományoddal segíthetsz, hogy 3 roma édesanya a Kapcsolódó Nevelés oktatójává válhasson, hogy annak gyakorlatias eszközeivel saját családjukat és a közösségüket egyaránt támogathassák.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.