KAMASZTÉR Alapítvány

Értéket teremtünk és építjük a jövőt!

Az alapítvány célja a fiatalok életminőségének javítása, egyéni és közösségi kompetenciáik fejlesztésével, mely hozzájárul az iskolai lemorzsolódás csökkentéséhez, a munkaerő-piacra történő sikeres belépéshez. Kiemelt feladatunk a tehetségfejlesztés, mely témában a pedagógusokat is képezzük.

Adószám:
18112670-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
KAMASZTÉR Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kamasztér

Szervezet adószáma:
18112670-1-41

Honlap:
http://www.kamaszter.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kamaszter

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC5xP7ybcDsmAbKmqBY1UNhw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11654892-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36309122534

A szervezet címe:
1035 Budapest Szél u. 3-5. Fszt. 21. 3-5. fszt. 21.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Kamasztér Alapítvány programok sokaságával kívánja elősegíteni a nehezen kezelhető, hátrányos helyzetű gyerekek integrált nevelését. A programok középpontjában a tudatosság fejlesztése, a szemléletformálás és az értékek közvetítése áll. Főbb tevékenységeink: Elérő programok, melyek az alapítvány minél szélesebb körben való megismertetésére, a fiatalok elérésére irányulnak – megjelenés kiállításokon, iskolai rendezvényeken, osztályfőnöki órán, helyi illetve városi rendezvényeken, fesztiválokon. Szabadidős programok, melyek nagyobb létszámú csoportok hasznos időtöltését biztosítják – kiállítás látogatás, kirándulás, kerékpár túra, klubfoglalkozások, kreatív műhelyek, játszóház. Fejlesztő programok, melyek kisebb csoportok és egyének személyes fejlesztésére irányulnak – terápiák, tréningek, prevenciós foglalkozások, táboroztatás, képzések, önismereti foglalkozások. Segítő programok, melyek a fiataloknak és a fiatalokkal közvetlen kapcsolatban álló felnőttek számára készülnek – mentorálás, tanácsadás, tréning, coaching, mediáció, pedagógusképzés, szülőképzés Az ifjúsági területen elért főbb eredményeink: - Tanulmány:„Játék és Gondolkodás” kompetenciafejlesztés módszertana - Pedagógus képzés: 1. A tudatosságot differenciáltan fejlesztő, órákon és órákon kívül is alkalmazható játékos foglalkoztatás pedagógiai módszertana, pedagógusok számára (tanulmány alapján) OM 173/34/2005, 2. Tehetségsegítő coaching OM 43/51/2014 - Módszertani segédkönyv pedagógusoknak: Kompetenciafejlesztés játékokkal. - OKÉ Háló: Országos készség és képesség fejlesztő játszóház hálózat 3H-s településeken: Marcaltő, Somogyapáti, Vilmány, Tiszafüred, Bátonyterenye. - Tehetségpont: Budapest V. kerületében. Tehetségfejlesztő programok, műhelyek, workshopok, képzések, tréningek és előadások. - Coaching: nehéz élethelyzetekre: pedagógusoknak, fiataloknak és szülőknek. Teljesítménynövelésre: sport coaching. - Társadalmi felelősségvállalás programok (CSR) cégeknek, vállalatoknak.

Mire gyűjt:

A korona vírus járvány nehéz körülményeket teremtett a gyerekek számára. A sok változás bizonytalanságot és feszültséget okozott bennük. A Támasztér @csetpont ingyenes szolgáltatásunkkal igyekszünk a gyerekek lelki nehézségein enyhíteni. Ennek a szolgáltatásnak a működtetésére gyűjtünk az "Ajándékozz törődést" kampányunkkal. 

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Ajándékozz Törődést!

Kamasztér

Segítsd Te is adományoddal a bántalmazott gyermekek lelki támogatását! Csetprogramunkkal, fejlesztő foglalkozásokkal és sok törődéssel enyhítünk nehézségeiken, javítjuk biztonságérzetüket, életminőségüket.

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.