"JÖVŐT NEKIK IS" ALAPÍTVÁNY

Az Ön támogatása a mi jövőnk !

Értelmileg akadályozott személyek életminőségének javítása: sport-, kulturális, szabadidős, foglalkoztatási tevékenységük segítése. Sokoldalúan segíti a tordasi Otthon lakóinak esélyegyenlőségének, társadalmi integrációjának megvalósulását. Önkéntes tevékenységeket népszerűsít, koordinál. "Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,Ember lenni mindég, minden körülményben." Arany János

Adószám:
18481594-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"JÖVŐT NEKIK IS" ALAPÍTVÁNY

Szervezet rövid neve:
"Jövőt nekik is" Alapítvány

Szervezet adószáma:
18481594-1-07

Honlap:
http://www.jovotnekikis.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jovotnekikis.hu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=OEPz5knXgAU

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
57800105-10000018-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 304665894

A szervezet címe:
2463 Tordas Gesztenyés út 1

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:

A „Jövőt Nekik is” Alapítvány 1993 óta támogatja a tordasi szociális intézményben élő,értelmileg akadályozott, több esetben súlyosan, halmozottan sérült embereket. Programjaink emberekről-embereknek szólnak, az integráció, az egészség, a társadalom és környezettudatosság jegyében. Az elmúlt évek eredményei között büszkék lehetünk európai és világszinten is élvonalban szereplő speciális olimpikonjainkra, a  Tordasi Szivárvány Együttes hazai és nemzetközi sikereire, sokoldalú önkénteseink tevékenységeire. Minden irányból támogatjuk a Tordasi Műhely tevékenységét, legyen az kapcsolattartás, social média, marketing, céges kapcsolatok kiépítése és fenntartása, népszerűsítés, önkéntesek toborzása. Állatasszisztált terápiás foglalkozásokat szervezünk,  alapanyagokkal támogatjuk a tankonyhai     szabadidős tevékenyéget, a rajzszakkört, lehetőség szerint kirándulásokhoz biztosítunk személyszállító járművet. A pandémia  hozta  bezártság is elősegítette, hogy 2021 fő projektje a közösségi terek fejlesztése volt, hogy még kényelmesebbé, otthonosabbá tegyük 274 ember mindennapjait. Aktualitásainkról facebook oldalunkon, honlapunkon olvashat. Szeretettel várjuk egy személyes találkozásra is rendezvényeinken, kiállításainkon, akár egy betekintésre a tordasi Otthon mindennnapjaiba, pártfogoltjaink vendégeként.

Mire gyűjt:

Védenceink számára szeretnénk egy  szép ligetet létesíteni. Erre gyűjtünk most:  fák és évelő növények ültetése, a kert otthonos hangulatának megvalósítása a növényeken  túl kerti pavilonok telepítésével is.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adj most élményt adód 1 %-ával!

"Jövőt nekik is" Alapítvány

Adód 1% -a = élmény közel 300 sérült embernek! Neked csak egy kattintás, Nekik felejthetetlen élmény! Támogasd a tordasi intézmény fogyatékkal élő lakóinak szabadidős programjait.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18481594-1-07
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

KERT A LELKE MINDENNEK

"Jövőt nekik is" Alapítvány

Együtt a tordasi intézmény fogyatékkal élő lakóinak zöld otthonáért! Zöld liget és kerti pavilon. A megvalósításban segítségünkre lesz Megyeri Szabolcs kertész is. És Te?

31% 368.000 Ft összegyűlt
1.180.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

SEGÍTSD A SEGÍTŐKET

"Jövőt nekik is" Alapítvány

100% 260.100 Ft összegyűlt
260.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.