JÖVŐT NEKIK IS ALAPÍTVÁNY

" Az életben csupán egy fogyatékosság létezik: a rossz hozzáállás !" Scott Hamilton

Értelmi fogyatékos személyek életminőségének javítása: sport-, kulturális, szabadidős, foglalkoztatási tevékenységük segítése. Sokoldalúan segíti a tordasi Otthon lakóinak esélyegyenlőségének, társadalmi integrációjának megvalósulását. Önkéntes tevékenységeket népszerűsít, koordinál.

Adószám:
18481594-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
JÖVŐT NEKIK IS ALAPÍTVÁNY

Szervezet adószáma:
18481594-1-07

Honlap:
http://www.jovotnekikis.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/JÖVŐT NEKIK IS" Alapítvány

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?t=1&v=_zPIu95ltBA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
57800105-10000018

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-4665894

A szervezet címe:
2463 Tordas, Gesztenyés u. 1.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:
A „Jövőt Nekik is” Alapítvány 1993 óta támogatja a tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthonában élő értelmi fogyatékos, több esetben súlyosan, halmozottan sérült embereket. Szép eredményeket mutathat fel az eltelt két évtized alatt, világszintű sérült sportolók támogatásáva, a művészetek széles skáláján, az önkéntes tevékenységek sok területén.Szervezetünk 2015-ben arculati és stuktúra változáson megy kersztül az hatékonyabb működése, tevékenységeinek kiteljesedése érdekében .Programjaink emberekről-embereknek szólnak, az integráció, az egészség, a társadalom és környezettudatosság jegyében. Az elmúlt évek eredményei között büszkék lehetünk európai és világszinten is élvonalban szereplő speciális olimpikonjainkra, a Szivárvány Együttes hazai és nemzetközi sikereire, sokoldalú önkénteseink tevékenységeire. Aktaulitásainkról honlapunkon olvashat., szeretettel várjuk egy személyes találkozásra is rendezvényeinken, kiállításainkon, akár egy betekintésre a tordasi Otthon mindennnapjaiba, pártfogoltjaink vendégeként.

Mire gyűjt:

A foglalkoztatás szintentartása és fejlesztése a legfontosabb cél, eszközök, alapanyagok beszerzése,  és az álom kategóriában egy saját mikrobusz..

Ezen kívül mindig akadnak kisebb célok, amelyek nélkül nem jöhetnek létre nagy dolgok! Jön a Karácsony, és ha már a család melege nem adatik meg, legalább a 272 Otthon lakónak igazi ünnepet varázsolhassunk!


 

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

SEGÍTSD A SEGÍTŐKET

JÖVŐT NEKIK IS ALAPÍTVÁNY

100% 260.100 Ft összegyűlt
260.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.