Jövőt Építők Generációja Egyesület

Legyél Te is jövőtépítő!

A Jövőt Építők Generációja missziója, hogy a tehetséges és fejlődni vágyó fiatalokat felkutassa, és olyan környezetet biztosítson nekik, amelyben a legjobbat tudják kihozni magukból.

Adószám:
18739206-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Jövőt Építők Generációja Egyesület

Szervezet rövid neve:
JÉG

Szervezet adószáma:
18739206-1-42

Honlap:
https://jovotepitok.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jovotepitok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11595115-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306892805

A szervezet címe:
1066 Budapest, Zichy Jenő utca 19. 2 3

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

A Jövőt Építők Generációja egy tehetséges, proaktív és ambiciózus fiatalokból álló szervezet. Ahhoz, hogy tagjaink tanulhassanak és fejlődhessenek, egy 3 pillérből álló JÉG Diploma motivációs rendszert dolgoztunk ki részükre. Az InnerTalent kihívások fejlesztik a soft-skilleket és növelik a tagok jártasságát a választott szakmai területen. A Kurzusrendszer tematikus kurzusain résztvevők elsajátíthatják a gazdasági, vállalkozási, marketing vagy a webfejlesztési ismeretek alapjait. A Látókörbővítő események olyan izgalmas és érdekes eseményeket tömörítenek, mint a Google Est vagy a Cooling Night. Ez utóbbi eseményünkre a szakmájában kiemelkedően sikeres személyeket hívunk meg vendégnek, akik mesélnek életükről, sikereikről és kudarcaikról egyaránt. Tapasztalataikból tagjaink sokat tanulhatnak, inspirációt meríthetnek. A JÉG Nemzetközi Kapcsolatok területének szervezésében pedig szakmai és nemzetközi témákat felölelő előadásokat hallgathatnak meg tagjaink.

Úgy véljük ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból, elengedhetetlen, hogy társadalmilag felelősen gondolkodjunk és cselekedjünk. Ezért az oktatás mellett nagy hangsúlyt helyezünk a társadalmi felelősségvállalásra és a fiatalok társadalmi érzékenyítésére is. Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket és veszünk részt olyan projektekben, amellyel valamilyen társadalmi problémára reflektálva nyújtunk segítséget. Szerveztünk már szemétszedést, véradást, kutyasétáltatást; szebbé tettük ajándékainkkal átmenetileg hajléktalan családok karácsonyát; legutóbbi projektünk alkalmával pedig a Világszép Alapítvány nyári táborául szolgáló területen kertészkedtünk, hogy az állami gondozásban lévő gyerekek mesetábora megszépüljön.

Idén útjára indítottuk a Jövőtépítők Podcast adásunkat is, amelyben három aktív JÉG tag beszélgetésein keresztül ismerheted meg a fejlődés központú gondolkodásmódot. Az egyesület tagjai azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megismerjék az önfejlesztés valóságát. Ha belehallgatnál egyik adásunkba, itt megteheted: Spotify – Jövőtépítők Podcast | Podcast a Spotifyon

Ha szeretnél minket jobban megismerni látogass el honlapunkra, és tekintsd meg Facebook és Instagram oldalunkat!

Mire gyűjt:

Közösség vagyunk közösségi hely nélkül.

Szeretnénk létrehozni egy olyan közösségi helyet, ahol tudunk egymással és veletek is találkozni. A kapcsolatépítésre és összetartozás erősítésére szükségünk van egy olyan helyre, ahová ha belépünk, számíthatunk arra, hogy egy-egy tag mindig jelen van, ahol szervezhetünk programokat.

Álmaink „otthona” megvalósításához azonban a Te segítségedre is szükségünk van, hiszen a közösségi hely céljára kibérelt kis kávézónk felújításra szorul és felszerelést igényel.

Miért pont kávézóra esett a választásunk? Szervezetünk támogatók anyagi hozzájárulásával teremti meg jelenleg a megfelelő feltételeket a tehetséges fiatalok képzéséhez és fejlődéséhez, viszont szeretnénk állandó bevételforrást is biztosítani működésünkhöz, ami segíti a stabil fennmaradásunkat.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Közhasznúsági végzés)

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Adományozz esélyt a közösségi életre a JÉG Egyesület számára

JÉG

A segítségeddel fiatalok százainak tehetjük jobbá a jövöjét! Légy részese a jövő építésének! Támogass minket egy jobb jövő érdekében!

23% 119.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.