Jövőkép Közhasznú Alapítvány

Közösséggel a városért

Az alapítványt 2010-ben alapították azzal a céllal, hogy előmozdítsák a budaörsiek és a régió közösségi életét. Az alapítvány küzd az elidegenedés, magányosodás, céltalanság ellen. Alapító okirata szerint a családi, szomszédsági kisközösségek kialakítását támogatja, embereket képez ki közösség építésre a keresztény értékek alapján. Az alapítvány szigeteket teremt az elidegenedett társadalomban, ahol sokan megtalálják az életük célját mások szolgálatában, és kapaszkodóként szolgálnak a társadalmi forgatagban alul maradtak részére.

Adószám:
18407732-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Jövőkép Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Jövőkép

Szervezet adószáma:
18407732-1-13

Honlap:
http://jovokepbudaors.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/koszikla.budaors

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCE0dhfQPbV_PMSlJKrBD1ng

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702332-66133726-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 208007020

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Árpád u. 11. 3/2.

Tevékenységi kör:
Hitéleti tevékenység, támogatás

Tevékenység leírása:
Ifjúsági táborok, rendszeres heti alkalmak. Családos napok, hétvégék. Házasságépítő kurzusok. Karitatív megmozdulások. Árvaházi megelőző megmozdulások.

Mire gyűjt:
A COVID-19 járvány sajnos nem csak az egészségre veszéjes, hanem a szociális és anyagi helyzetre is. Rengeteg család kerül nehéz helyzetbe, a kilábalásuk pedig jelentősebb időszakot vesz igénybe. Ebben a jónéhány hónapban szeretnénk mellettük lenni, hogy ne álljon meg az életük, és biztonságban lehessenek.

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Esélyt az esélyteleneknek

Jövőkép

1%-os felajánlásával olyan hátrányos helyzetű gyermekotthonban élő gyermekeknek szeretnénk esélyt adni, akik nagy hátrányból indulnak. Fizikai-, és lelki szükségletek betöltésén is dolgozunk.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18407732-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.