Jezsuita Nevelésért Alapítvány


A miskolci Jezsuita Gimnázium mûködésének segítése, anyagi alapjainak mgeteremtése az állami támogatás kiegészítéseként. Szegény sorsú tanulók megsegítés. Tanulmányok, sport és kulturális tevékenységek támogatása.

Adószám:
18436501-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Jezsuita Nevelésért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18436501-1-05

Honlap:
http://www.jezsu.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11100104-18436501-10000001

A szervezet telefonszáma:
+36-46-560458

A szervezet címe:
3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 2-12

Tevékenységi kör:
Középfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Mire fordítjuk a támogatásokat? Alapelv, hogy az alapítványban és érte dolgozók (kuratóriumtagok és elnök) önkéntes munkával, ellenszolgáltatás nélkül végzik munkájukat. A befolyt összeget teljes egészében diákjaink oktatási és nevelési céljaira fordítjuk annak érdekében, hogy anyagi okokból senki se maradjon ki semmilyen közösségi programokból. (sport- és tanulmányi versenyek, sítáborok, biciklitúrák, zarándoklatok, táborozások, tanulmányutak, kulturális programokra, stb.)A Jezsuita Nevelésért Alapítvány az iskola indulása óta igen fontos segítség, és célja, hogy anyagi eszközökkel is segítse az iskola működését a nevelési színvonal megtartását, kiegészítve a folyamatosan szűkülő állami lehetőségeket. Sajnos a működéshez és a továbbfejlődéshez szükséges anyagi eszközök előteremtése manapság is igen nehéz. Hála azoknak, akik az anyagi szűkösség idején is tudtak és akartak anyagi áldozatokat is hozni, hiszen adakozásuk révén az elmúlt években is fejlődni, bővülni tudott intézményünk (kollégium-bővítés, energetikai megújulás, sportpálya felújítás, hogy csak a nagyobbakat említsük)

Mire gyűjt:

A befolyt összeget teljes egészében diákjaink oktatási és nevelési céljaira fordítjuk annak érdekében, hogy anyagi okokból senki se maradjon ki semmilyen közösségi programokból. (sport- és tanulmányi versenyek, sítáborok, biciklitúrák, zarándoklatok, táborozások, tanulmányutak, kulturális programokra, stb.)

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Közösségben az erő!

Jezsuita Nevelésért Alapítvány

Jezsus öregdiákként célunk, hogy visszaadjuk mindazt a szépet és jót, amit iskolánktól kaptunk! Támogassuk együtt a jelenlegi diákokat, hogy ugyanazt az élményt ők is megkapják, mint mi!

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Mai értékteremtés – tanúságtétel a Holnapnak

Jezsuita Nevelésért Alapítvány

Hallgassa és nézze meg elsőként a Túl a Maszat-hegyen musical felvételeit! Támogassa a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium Magis kórusát!

107% 429.733 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.