Jakab Lakópark Egyesület

"Környezetünkért, Szentjakabért!"

1. Az Egyesület célja, hogy önszerveződő társadalmi egyesületként részt vegyen tagjai lakókörnyezetének meglévő kulturális és környezeti értékeinek megóvásában, és a lakosság "élő lelkiismereteként" hozzájáruljon a környezetbarát településfejlesztés megvalósításához. 2. Az Egyesület célul tűzi ki a környezet- és természetvédelmi, területfejlesztési tevékenység folytatását, az épített és a természeti környezet védelmét, környezetbarát és emberi értékek fejlesztését. 3. Az Egyesület célja tagjai közvetlen lakókörnyezetének fejlesztésében, a rendezett lakókörnyezet kialakításában és fenntartásában való aktív közreműködés, a lakókörnyezet fejlődését szolgáló tervek és ötletek támogatása. Ennek keretében együttműködik a helyi önkormányzattal és civil szervezetekkel. 4. Az Egyesület elkötelezett a bűncselekmények megelőzése, valamint vagyonvédelem érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő lakosok, állampolgárok és szervezetek összefogásában, rendszeres működésük összefogásában. 5. Az Egyesület kiemelt céljának tekinti a családok harmonikus együttélésének, a gyermekek egészséges, kiegyensúlyozott fejlődésének támogatását. 6. Az Egyesület fokozott figyelmet fordít a környezetvédelemre és a környezettudatos szemlélet terjesztésére, az egészséges testi és szellemi fejlődés elősegítésére hagyományőrző, közösségi és gyermekprogramok, egyéb sportrendezvények szervezésével és támogatásával. 7. Az Egyesület további célja a hátrányos helyzetű és tehetséges gyermekek támogatása, oktatásuk, képzésük biztosítása.

Adószám:
18598236-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Jakab Lakópark Egyesület

Szervezet adószáma:
18598236-1-13

Facebook oldal:
http://facebook.com/jakablakoparkegyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200137-18529344-________

A szervezet telefonszáma:
+36 702499453

A szervezet címe:
2146 Mogyoród, Szentjakab park 128. 61.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.