ITT-HON Közösségi Alapítvány

ITT-HON lenni, ITT-HON tenni jó!

Az alapítvány célkitűzése kizárólag Tatabányán megfogalmazódó helyi közösségi ügyek iránti elköteleződés erősítésére, a társadalmi problémák megoldására irányuló szemléletformálás, az adományozói kultúra és a közösség iránti elköteleződés erősítése. Az alapítvány olyan célokat, ügyeket támogat, amelyek egy helyi közösség életére gyakorolnak pozitív hatást, széles kört érintenek és hatásuk hosszútávon fenntartható. Az alapítvány nem támogat politikai szervezetet segítő, illetve állami, vagy önkormányzati hatáskörbe tartozó tevékenységet. Az alapítvány a működésével hozzájárul a lokálpatriotizmus erősödéséhez, az esélyegyenlőség előmozdításához, az épített és természeti környezeti értékek védelméhez, lehetőséget nyújt kis közösségek önkifejezésére.

Adószám:
19372729-1-11

Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ITT-HON Közösségi Alapítvány

Szervezet rövid neve:
ITT-HON-KA

Szervezet adószáma:
19372729-1-11

Honlap:
http://www.itt-hon-ka.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095040267933

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000001-99211920

A szervezet telefonszáma:
+36 34526955

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Skrován I. utca 30.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

Az ITT-HON Közösségi Alapítvány, tartós közérdekű célját az alábbi tevékenységekkel valósítja meg: a.) Kampány- és programszervezés, b.) Programtámogatások, c.) Adománygyűjtés, adományozás-szervezés, d.) Közösségi kezdeményezések támogatása, e.) Lakossági kommunikációs közösségi terek, felületek és fórumok működtetése, f.) Szolgáltatásnyújtás.

Mire gyűjt:

 

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Tegyünk mi, tatabányaiak az aktív tatabányai közösségekért!

ITT-HON-KA

Célunk a helyi közösségek aktivizálása és ezzel párhuzamosan az adományozói kultúra erősítése. Az adományokat helyi civil kezdeményezések támogatására fordítjuk.


Adománygyűjtés indult: 2024.03.21.
Összeg: 0 Ft
Támogatók száma: 0
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.