ITT ÉS MOST TÁRSULAT Művészeti Alapítvány

Minden Itt és Most történik!

Mi az Itt és Most Társulatban improvizációs színházzal foglalkozunk. Az impró személyiség-és közösségépítő hatásában maximálisan hiszünk - ezért játszunk rendszeresen előadásokat és szervezünk tréningeket azoknak, akik fejleszteni szeretnék magukat. Bázisunk az Itt és Most Közösségi tér. Emellett külső helyszíneken is fellépünk.

Adószám:
18901810-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ITT ÉS MOST TÁRSULAT Művészeti Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Itt és Most Társulat

Szervezet adószáma:
18901810-1-41

Honlap:
http://www.ittesmosttarsulat.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ittesmosttarsulat/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC-lPhgUiKF5PsBiwORmTbFg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000092-08070015

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302446680

A szervezet címe:
1028 Budapest, Petőfi utca 10.

Tevékenységi kör:
Egyéb mûvészeti tevékenység

Tevékenység leírása:

Az Itt és Most Társulat 2011-ben profi színpadi, film- és szinkronszínészekből alakult azzal a céllal, hogy improvizatív színházi előadásokat adjon, melyekben a rögtönzött jeleneteken alapuló színház biztosít a hagyományos színházi előadáshoz képest lazább, kötetlenebb a légkört. Társulat az elmúlt nyolc évben sokat formálódott mind tevékenységét, mind a személyi összetételét illetően. 2017 óta szervezeti hátterét az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány biztosítja, amelynek létrehozása kiterjesztette a tevékenységi köröket és az együttműködési lehetőségeket. A Társulat színházi és közösségépítő tevékenységét 2017-től állandó helyen, a Fadrusz Alkotó Műhelyben (Fadrusz utca 12.) folytatja. Ezen a saját költségen bérelt és felújított befogadó térben számos kulturális program és képzés jött és jön létre a mai napig (a teljesség igénye nélkül: improvizációs színházi előadások és képzések, playback színházi előadások és képzések, gyermekszínjátszó foglalkozás, jóga tanfolyam, képzőművészeti kiállítás, halláskárosultak segítőinek képzése, stb). A Társulat 2018-ban sikeres pályázatot nyújtott be Budapest IX. kerület Ferencváros Önkormányzatához, a Ráday u. 18. fsz. IV alatti helyiség kulturális hasznosítására. Az Itt és Most Közösségi Tér 2019. januárjában egy három napos ingyenes fesztivál keretében nyitotta meg kapuit, és ad otthont a Társulat saját improvizációs előadásai mellett alternatív színházi produkcióknak, képzéseknek, kortárs felolvasó esteknek és közönségtalálkozóknak, közösségi programoknak, amelyek közül számos ingyenesen látogatható. Az Itt és Most Társulat az elmúlt három évben számos gyermek, diák és felnőtt képzést vezetett ezeken a helyeken, négy nyári és téli improvizációs képzés tematikájú tábort szervezett, több mint száz improvizációs nyitott műhelyt tartott, céges tréningeket valósított meg, és számos saját előadást mutatott be.

Mire gyűjt:

Kedves Támogatónk!

A közösséghez fordulunk most segítségért! Arra kérünk, hogy támogasd munkánkat adományoddal! A pénzt az Itt és Most Közösségi Tér fejlesztésére szánjuk, hogy minél szebb és funkcionálisabb helyen tudjunk fogadni benneteket, ha előadást néztek, ha tréningre jöttök, ha társasjátékoztok, ha filmet néztek vagy csak beugrotok egy kávéra. Szeretnénk kifesteni, átalakítani a teret, a vizesblokkokat megújítani és jobb hangulatot teremteni. Nagy álmunk egy színpad építése is a Térbe, ehhez is a segítségetek kérjük. Arra kérünk Titeket, hogy segítsetek nekünk összegyűjteni az ehhez szükséges pénzt, hogy még szebb és jobb környezetben tudjuk szolgálni a közösséget. Adjuk össze!

Itt mindent megtudhatsz rólunk: www.ittesmosttarsulat.hu

Köszönjük a támogatásod!

Itt és Most Társulat: Bán-Horváth Veronika, Bernát Imola Tímea, Borbás Gergő, Gregus László, Győri Zoltán, Hollai-Heiser Anna, Szintai-Molnár Péter, Szőke Gábor, Varju Nándor, Vízkelety Borbála

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

"Nemzedékről nemzedékre" - Személyes Történelem Produkció

Itt és Most Társulat

Kérjük támogatásoddal segíts Te is, hogy létrehozhassuk kisfilmünket, amelyet második világháborús túlélőkkel és fiatalokkal közösen készítünk!

60% 303.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.