Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

ISACA Magyarországi Egyesület

Digital trust

Célunk a magyarországi szakemberek képzése, fejlődésének biztosítása workshopokkal, tanfolyamokkal és rendezvényekkel, hogy rajtuk keresztül még nagyobb hangsúlyt kapjanak az információs rendszerekkel kapcsolatos tevékenységek (audit, control, security, data privacy), ezekből egyre többen profitálhassanak szakmailag.

Adószám:
18068674-2-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
ISACA Magyarországi Egyesület

Szervezet rövid neve:
ISACA Budapest Chapter

Szervezet adószáma:
18068674-2-13

Honlap:
https://www.isaca.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/isacabudapestchapter

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC40iY2kwJrudAOh3ILstwgA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10039760-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 307811959

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.

Tevékenységi kör:
Szakmai kamarák

Tevékenység leírása:
Az Egyesület – céljai elérése érdekében – az alábbi tevékenységeket végzi: a) oktatások és továbbképzések szervezése az ISACA Global által kiadott nemzetközi szakmai minősítések megszerzésének és fenntartásának támogatásához; b) szakmai és etikai szabályok honosítása és őrködés annak betartása felett; c) szakmai és etikai standardok, ajánlások publikálása; d) a szakma és a tagok érdekeinek képviselete; e) kutatás és kutatási eredmények hasznosítása; f) szakmai ügyekben javaslatok, állásfoglalások megfogalmazása és közzététele; g) konferenciák, oktatások, továbbképzések szervezése; h) egyesületi honlap és egyéb kommunikációs csatornák kiépítése és működtetése; i) nemzetközi szakmai kapcsolatok kialakítása és ápolása hasonló profilú külföldi szervezetekkel; j) szakmai kapcsolatok kialakítása és ápolása a társszakmákat és társtudományokat képviselő szervezetekkel; k) szakmai kapcsolatok kialakítása és ápolása a jogalkotó és felügyeleti szervekkel, hatóságokkal és egyéb közintézményekkel.

Mire gyűjt:
Az éves ISACA konferencia szervezésére

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.