Inner Wheel Kecskemét Egyesület

Közösen tudunk segíteni

Az InnerWheel Egyesület 2009. tavaszán alakult, tagjai olyan dolgozó nők, akik a kapcsolataikat, erejüket és szabadidejüket a közösségnek szentelik, hogy önzetlenül tegyenek a jóért, gyűjtsenek adományt és segítsék a rászorulókat.

Adószám:
19552550-1-03

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Inner Wheel Kecskemét Egyesület

Szervezet adószáma:
19552550-1-03

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/IWCKecskemet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800128-15405793

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-6692656

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Batthyány utca 1-7.

Tevékenységi kör:
Hajléktalanok szociális támogatása

Tevékenység leírása:
Az Egyesület célja a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése mely során az oktatási és kulturális intézményhálózat tárgyi feltételeiben meglévő ellátásbeli különbségek oldására törekszik. Emellett iskolák támogatása, oly módon, hogy a fogyatékos és rászoruló diákok részére pénzbeli támogatás nyújt, mely tevékenysége során gyűjtéseket és aukciókat szervez. Ezek a bevételek szolgálnak az adományok fedezetéül. Segítjük még az oktatási és kulturális intézményeket, egyesületeket, csoportok és magánszemélyek kultúrateremtő, kultúraközvetítő és kultúramegőrző tevékenységét. További célunk még kiemelkedő eredményeket elért személyek és csoportok további fejlődése , valamint a különböző versenyekre és rendezvényekre történő felkészülés eredményessége érdekében anyagi támogatás nyújtása. Inner Wheel Klub tagok tovább folytatják jószolgálati munkájukat és várják az adakozók, segíteni vágyók jelentkezését! Az InnerWheel Klub eddigi tevékenységei a következők voltak:- angolpólyát varratnak minden évben a Kecskeméti Kórház Újszülött osztályának, - Gyermeknapon 140 rászoruló diáknak szerveznek ingyenes meseelőadást, és vendégül látjuk őket süteménnyel, üdítővel - a Kecskeméti Kórház Koraszülött részlegének egy 4,5 millió forintos inkubátor megvásárlásához több százezer forinttal járultak hozzá, - rászoruló, tehetséges diák támogatása sikeres tanulmányi eredményeik elérésében, - írószerek, játékok, könyvek gyűjtése rászoruló iskoláknak, - Mikulás napján a Kecskeméti Kórház Pszichiátriai osztályán, a nappali kórházi gondozottakat lepték meg pizzával és üdítővel, valamint ruhákat vittek nekik, - egy boardmaker plus szoftvert vásároltak, az autisták tanulási feltételeinek segítésére, valamint irodaszereket és szerszámokat is beszereztek a tanműhely számára, rendezvény szervezés, adománygyűjtés -a bevételt a rászoruló intézménynek, személynek ajánlják fel

Mire gyűjt:

A klub 2015. május 31-én, Gyermeknapon, Kecskemét Főterén Maci árverést tart. A kecskeméti általános iskolákban és gimnáziumokban tanuló diákokat arra kérjük, adják nekünk megunt, de még szerethető plüss Maci játékukat, amit a klub elárverez, és a befolyt adományt rászoruló gyerekek, családok támogatására fordítja.

Ha tud segíteni, adományát várjuk: Szigetvári Takarékszövetkezet: 50800128-15405793, Ha tag szeretne lenni, írjon nekünk e-mailt ([email protected]) és látogasson el klub ülésünkre (minden hónap első hétfője 19:00 óra, Kecskemét, Hotel Háromgúnár), Ha ismer olyan családot, személyt, intézményt, akinek nagy szüksége lenne a segítségre, jelezze nekünk, hogy segíteni tudjunk!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.