Igaz Női Értékekért Alapítvány

Küzdelem a lányainkért

KÜLDETÉSÜNK, HOGY A FIATAL LÁNYOK ÉS A NŐK KERESZTÉNY HITBEN JÁRVA BETÖLTHESSÉK SAJÁTOS NŐI SZEREPÜKET A TÁRSADALOMBAN. Különböző felekezetekből érkező nők és férfiak mozgósítása révén kívánjuk céljainkat gyülekezeti és össztársadalmi szinten megvalósítani. Mottónk: ÖSSZEFOGÁS + TEVÉKENYSÉG = VÁLTOZÁS Hiszünk az összefogás erejében, hogy egységet teremtve a különböző keresztyén felekezetekből jövő nők között- akik elhívást éreznek arra, hogy támogassák a szűkebb és tágabb környezetükben élő megsebzett fiatal lányokat és nőket-, igazi változást tudunk elérni. Ezért arra bátorítjuk a hazánkban működő hasonló célokért küzdő közösségeket, non-profit szervezeteket, oktatási és egyházi intézményeket, a magán- és versenyszféra résztvevőit, hogy EGYÜTT TEGYÜNK A FIATAL LÁNYOK TESTI, LELKI ÉS SZELLEMI EGÉSZSÉGÉÉRT! További célkitűzéseink: egészséges és Isten tiszteletében teljes kapcsolatok építése egyéni, szervezeti és társadalmi szinten, szeretetteljes családi és emberi kapcsolatok megerősítése, megfelelő oktatás nyújtása a mai irányzatok és igazságtalanságok kérdésében, a meglévő kezdeményezéseket ernyőként összefogva, a következő generáció formálása katalizátor szerep felvállalásával. AZ ALÁBBI VÁLTOZÁSOKAT SZERETNÉNK LÁTNI MAGYARORSZÁGON: - Több olyan médiamegjelenést, mely a nők értékét és megbecsülését közvetíti! - Legyen nagyobb az emberi élet értéke és megbecsülése! - Fogadják el többen, hogy az élet az anyaméhben kezdődik! - Több olyan család legyen, amely nyitott az állami gondozásban élő gyermekek befogadására! - Értsék meg minél többen, hogy mennyire fontos az apák szerepe! - Több olyan nő legyen, aki céllal és káros be Az INÉA jövőképében egy gyönyörű Bella generáció szerepel, olyan lányok generációja, akik tisztában vannak azzal, hogy értékesek, gyönyörűek, és céltudatos életet élnek. Egy generáció, akinek tagjai felismerik, hogy egyéni női kiteljesedésük záloga a Teremtőtől kapott képességeik és tehetségük elfogadása. Felismerik erősségeiket és tálentumaikat, s azokat kiaknázva önmaguk és embertársaik javára a lehetőségeiknek függvényében kamatoztatják. Lányok, akiket a tisztaság, a hűség, a felelősségteljes gondolkodás és életszemlélet, valamint a kreativitás jellemez. Lányok, akik élő dinamikus kapcsolatban vannak Jézussal, Őt követik. Felismerik, hogy Jézus az, aki a legjobban szereti őket, ezért legfőképpen az számít, amit Ő gondol róluk. ” MINDEN UTADON GONDOLJ RÁ, ÉS Ő EGYENGETNI FOGJA ÖSVÉNYEIDET” (Példabeszédek 3:6)

Adószám:
18732694-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Igaz Női Értékekért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
INÉA

Szervezet adószáma:
18732694-1-13

Honlap:
http://www.inea.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bellagirlmagazin

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@bellagirlmagazin4965/videos

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401282-50526978-67851001

A szervezet telefonszáma:
+36 302424890

A szervezet címe:
1202 Budapest, Klapka utca 104. fszt.1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A depresszió, az öngyilkosság, az étkezési zavarok, a szexuális fejlődés rendellenességei,  és az önkárosítás mind-mind része annak a sivár valóságnak, amivel lányaink nap mint nap szembesülnek.

KÉT PROBLÉMA, melyek a mai lányok helyzetét SÚLYOSAN megnehezíti, melyeket tevékenységünkön keresztül orvosolni kívánunk:

  • A tömegmédia eltorzított és erkölcstelen képeket közvetít a nőkről, a lányokról, a szexualitásról, az emberi kapcsolatokról és a házasságról. Lányaink egy „mérgező” és kiüresedett kultúrában  nőnek fel.
  • A legtöbb fiatalnak hamis képe van a kereszténységről, nincsen élő, személyes kapcsolatuk Jézus Krisztussal. Ezekre a problémákra keressük a megoldásokat és összefogással, egységben síkra szállunk a fiatal lányainkért mind a MÉDIA mind az OKTATÁS területén az alapítványi különböző tevékenységei révén.
  • 2016. áprilisában indult útjára hiánypótló kezdeményezésként az online Bella Girl Magazin az ausztrál keresztény értékeket közvetítő Bella Magazin mintájára.  Kezdetben az ausztrál cikkek fordításait, majd kis idő elteltével már egyre több magyar keresztény lány és nő írásait jelentettük meg. 

    A Bella Girl szerkesztőségi csapatának legfőbb vágya, hogy mindennapi témákról és nem mindennapi történetekről szóló cikkeken keresztül inspirálja a lányokat, miközben végig arra bátorítjuk őket, hogy megtalálják a valódi énüket – az identitásukat, céljukat, értékeiket – azt, amilyennek aTeremtőjük alkototta, és nem azt, amilyennek a média vagy az őket körülvevő emberek szerint lenniük kellene!

    A Bella Girl cikkek stílusát és hangvételét nem fedi be  kioktató vallásos máz.  A Bella Girl nem egy hittérítő magazin, hanem egy hiánypótló alternatíva a média világában.

    2018. nyarán az alapítvány nagylelkű adományozóinak támogatásából megjelent a magazin első nyomtatott kiadványa, melyet további négy újabb kiadvány követett. Az utolsó, ötödik lapszámot 2020-ban adtuk ki, majd az elmúlt három esztendőben csak online formában jelentettünk meg cikkeket.

    2023 nyarán tervezzük a Bella Girl Magazin tematikus kiadványsorozatunk első, Szerelem különszámának megjelentetését.

    További tevékenységeink:

    BELLA GIRL ELŐADÁS-SOROZAT

    60 perces interaktív előadás keretében bemutatom az Isten által teremtett női képet, összehasonlítva a tömegmédia által sugárzott nőiséggel.Rendhagyó osztályfőnöki órák keretében, iskolai, gyülekezeti, városi esemény vagy  tábor alkalmával is örömmel vállalunk előadásokat.

    KÜZDELEM A LÁNYAINKÉRT ELŐADÁS-SOROZAT

    A Küzdelem a lányainkért előadás-sorozat keretében kendőzetlenül beszélek a reklámokban és a médiában szexuális szimbólumként megjelenő nőideál elterjedésének a lányok egészséges testi és lelki fejlődésére gyakorolt káros következményeiről.

    Gyülekezeti, városi esemény vagy  tábor alkalmával is örömmel vállalok előadásokat.

     

     

     

    Mire gyűjt:

    A Bella Girl SZERELEM Különszám megjelentetésére, annak grafikai, nyomdai és terjesztési költségeinek megfinanszírozására gyűjtünk adományokat. A kiadványok ingyenesek lesznek, melyeket elsősorban magánszemélyek, oktatási, egyházi és hasonló célokért küzdő nonprofit szervezetek által szeretnék terjeszteni.

     

     

    Oktatás
    Közösségi
    adománygyűjtés

    Bella Girl Magazin- Keresztény értékek közvetítése lányoknak

    INÉA

    Adományoddal a Bella Girl Szerelem Különszámának megjelenéséhez szükséges grafikai, nyomdai, terjesztési és kommunikációs költségeihez járulsz hozzá.

    101% 1.167.908 Ft összegyűlt
    1.150.000 Ft-ból
    Érdekel

    Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
    Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.