Hősök Tere Alapítvány

Az vagy, amit teszel!

A Hősök Tere Kezdeményezésben a missziónk, hogy elérjük: társadalmi norma legyen az együttérzés és az, hogy kiállunk és teszünk másokért. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést. Ehhez kínálunk gyakorlati tudást tréningjeinken, workshopjainkon, kampányainkban.

Adószám:
18869255-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Hősök Tere Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Hősök Tere

Szervezet adószáma:
18869255-1-43

Honlap:
http://hosoktere.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hosokterealapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UChnTqYj60vBMA9EZToDKYfQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10056435-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306195239

A szervezet címe:
1118 Budapest, Breznó köz 8.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Mit nyújtunk Magyarországnak? Mit kínálunk Neked? Tréningjeinken gyerekekkel foglalkozó szakembereknek és cégek munkatársainak mutatjuk be, hogyan változtathatják a környezetüket és akár önmagukat. Workshopjainkat mindenkinek ajánljuk, akik szeretnék megismerni a Hősök Tere Kezdeményezés alapjául szolgáló módszertan alapjait. Fontosnak tartjuk időről időre felhívni a figyelmet társadalmi problémákra és kampányainkban megmutatjuk, hogyan lehet ezeket megoldani. 30 napos kihívás: Mutass példát és tegyél jót másokért 30 napig és nézd meg mi történik Veled és a környezeteddel! Konferenciáinkon megvitatjuk – és személyes történetekkel illusztráljuk –, mit tehetünk egyes emberekként a közöny, a passzivitás és az előítéletesség ellen.

Mire gyűjt:

Támogatásodat a tanári tréningek megrendezésére, fiatalokat és véleményvezéreket érzékenyítő rendezvények szervezésére, a kezdeményezésünk workshopjainak megtartására, programjaink fejlesztésére, kutatásra, társadalmi akciókra és médiakampányokra fordítjuk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.