Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Holdnővér Egyesület


Az Egyesület célja kettős. A felelős állattartás - elsősorban macskatartás - érdekében tett felvilágosító és támogató munka. Komplex fejlesztés, rehabilitáció, rekreáció - lovak és pónik közreműködésével

Adószám:
19338664-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Holdnővér Egyesület

Szervezet rövid neve:
Holdnővér Egyesület

Szervezet adószáma:
19338664-1-13

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100084203024758

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742568-21227219-________

A szervezet telefonszáma:
+36 7533586

A szervezet címe:
2184 Vácegres, Petőfi utca 26.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:
A felelős macskatartás érdekében: Ivartalanítási akciók szervezése, saját forrásokból, illetve hazai és külföldi állatvédő szervezetekkel együttműködve. Nehéz szociális helyzetben élő, felelős állattartók támogatása - ivartalanítás, állateledel és felszerelés adományozás. Gazdátlan, kóbor macskák befogása, ivartalanítása (TNR), lehetőségeinkhez mért létszámú állat orvosi ellátása és örökbe adása. Komplex fejlesztés, rehabilitáció, rekreáció lovakkal, pónikkal Speciális nevelési igényű gyermekek, segítséggel élő felnőttek számára fejlesztő foglalkozások - gyógytorna és ló-asszisztált fejlesztés Ép gyermekek mozgásfejlesztése - óvodásoknak, kisiskolásoknak A felelős lótartás és a lóbarát lovaglás népszerűsítése, példamutatással, lóbarátoknak. Lovasoknak ülésjavítás, sportágspecifikus gimnasztika. Sérülések utáni rehabilitáció lovak és pónik közreműködésével

Mire gyűjt:
Az Egyesületünk gondozásában lévő két ló és három póni férőhelye és karámja a telkünk/kertünk hátulsó felében került kialakításra. Számunkra fontos, hogy a lovak szó szerint velünk éljenek, bértartásban a megközelíthetőség és az ár miatt nem gondolkodunk. Tartásukat, takarmányozásukat, állatorvosi ellátásukat az Egyesület bevételeiből - elsősorban a saját munkámból, mozgásfejlesztésből - tudjuk részben fedezni. A környezet kialakítása (karámok, beállók építése, javítása) gyelőre szintén 'önerőből' történik. Kis egyesület vagyunk, nemrég alakultunk, s magam is fogyatékkal élőként, még csak keveset tudok hozzátenni mindehhez. Idén késő ősszel - tél elején az esőzések megrongálták a beállók tetejét és falait, annyira, hogy azok használhatatlanná váltak. A lovakat és a pónikat - hiába volt tető a fejük felett - esőtakaróval védtük, mert hát az a tető bizony beszakadt, sok helyen kilyukadt. A tetőlécek faanyaga elázott, a falak magukba szívták a vizet, s a deszkák több helyen deformálódtak. Tavasszal szeretnénk rendbe hozni a beállókat, hogy állataink biztonságban és kényelemben tölthessék a következő telet. Ehhez gyűjtünk adományokat, segítséget!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.