HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI KOSÁRSULI SPORTEGYESÜLET


Egyesületünknél a legfőbb értéket a fiatalok képviselik. A szakmai munkát és közösségépítő tevékenységünket az ő fejlődésüknek és jövőjüknek rendeljük alá. Ugyanakkor szeretnék, hogy a náluk nevelkedő játékosok a kosárlabdapályát követően is megállják a helyüket az életben, éppen ezért sportszakmai pályaorientációs programot és életútprogramot hirdettünk, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb helyet a sportág közelében. Emellett egy olyan stabilan, tervezhetően és átláthatóan működő szervezetet építünk, amely mögé nem csak a szurkolók, hanem a város és térségének vállalkozásai is büszkén állhatnak be.

Adószám:
18454040-2-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI KOSÁRSULI SPORTEGYESÜLET

Szervezet rövid neve:
Vásárhelyi Kosársuli

Szervezet adószáma:
18454040-2-06

Honlap:
http://www.vasarhelyikosarsuli.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vasarhelyikosarsuli

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCaZ85Tx_MQNil22WjK9vjaA/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000063-45360003

A szervezet telefonszáma:
+36 302493304

A szervezet címe:
6800 Hódmezővásárhely, Németh László utca 18.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Utánpótlás és felnőtt versenyeztetés, közösségépítés, egészségfejlesztés.

Mire gyűjt:
Egyesületünk logója és a rajta szereplő öreg hód egy kis ráncfelvarrást szeretne. Sportszervezetünk dinamikus, megújuló és modern jövőképéhez új arculatot szeretnénk párosítani, mely így összhangba kerülne a nálunk folyó munka jellemzőivel. Jelentős helyi kozösségszervező csapatként úgy gondoltuk, hogy ehhez segítségül hívjuk szimpatizánsainkat is, akik már minimális adománnyal is csatlakozhatnak gyűjtésünkhöz, melynek célja, hogy egy logópályázatot írjunk ki. Ehhez összesen 200 ezer forintra lenne szüségünk. Vegyél részt te is a megújulásunkba, és támogasd célunkat akár egy kisebb összeggel is!

Sport
Bankkártyás
adománygyűjtés

Új logót a Vásárhelyi Kosársulinak!

Vásárhelyi Kosársuli

Egyesületünk logója és a rajta szereplő öreg hód egy kis ráncfelvarrást szeretne. Egy logópályázat sikerdíjára gyűjtünk.


Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.