Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület


Rendszeres sportolási, testedzési lehetőséget nyújtó programok szervezése, biztosítása, túrák, sportturisztikai utazások, sport rendezvények szervezése, a sport, a rendszeres testmozgás, egészséges életmód népszerűsítése, a társadalmi öntevékenység és a közösségi élet kibontakoztatása.

Adószám:
18010626-1-03

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület

Szervezet adószáma:
18010626-1-03

Honlap:
http://www.hisze.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hisze

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/hisze

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11732002-20402356

A szervezet telefonszáma:
+36-70-4539575

A szervezet címe:
6044 Kecskemét, Verőfény u. 7. 72.

Tevékenységi kör:
Technikai sport

Tevékenység leírása:
Az egyik legfontosabb feladatnak tűztük ki, hogy a magyar íjászatnak utánpótlást biztosítsunk. Ebből kifolyólag minél több fiatalnak akarjuk bemutatni ezt a remek sportolási lehetőséget. Hisszük, hogy ép testben, ép lélek! Az íjászat míveli a testet, a lelket, fejleszti a finom mozgást és a koncentrációs képességet. További célunk közt szerepel, hogy ne csak a fiatalok űzzék ezt a különleges sportot, hanem minél szélesebb korosztály spotolása, szabadidős tevékenysége legyen. Jövőképünkben szerepel egy pályaíjász verseny megrendezésére is alkalmas pálya felépítése, ahol színvonalas környezetben tudunk felkészülni országos és nemzetközi versenyinkre.2014-ben (szept. 11-ig) 46 arany- (11 országos bajnok), 26 ezüst- és 19 bronzérem. - 6 országos csúcs - számtalan OB dobogós helyezés 2013-ban 42 arany-, 24 ezüst- és 13 bronzérem. - 3 országos csúcs - számtalan OB dobogós helyezés - 6. helyezés Európa Bajnokságon - 5. helyezés Közép-európai Kupán

Mire gyűjt:

Jövőképünkben szerepel egy pályaíjász verseny megrendezésére is alkalmas pálya felépítése, ahol színvonalas környezetben tudunk felkészülni országos és nemzetközi versenyinkre. A pályán raktár helyiség kialakítása, ahol a kezdő és gyakorlott íjászoknak megfelelő eszközöket tudunk tárolni és biztosítani.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.