Hétágfa Egyesület

Építsük közösen a valóság szigetét!

Hosszú távon célunk valós értékek alapján, közösségben élni - ’közös ég’ alatt, a természetben. Olyan önfenntartásra törekvő, nyitott közösség létrehozása és működtetése, ahova utat találnak a hétköznapi élet problémáira konstruktív megoldásokat keresők. Magunk közt úgy hívjuk, a „valóság szigete”.

Adószám:
18623462-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Hétágfa Egyesület

Szervezet rövid neve:
Hétágfa

Szervezet adószáma:
18623462-1-02

Honlap:
https://hetagfa.weebly.com

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/hetagfa

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
18203095-06025500-40010016

A szervezet telefonszáma:
+36 308514810

A szervezet címe:
7768 Kistótfalu, Kossuth Lajos utca 70.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
2014 óta zajló pécsi programjaink mellett elkezdtük építeni ezt a „valóság szigetét” Pécstől nem messze, Kistótfaluban, a Villányi hegység északi oldalán. A természet magasabb szintű megismerése el sem képzelhető a föld művelése, kertészkedés nélkül, ezért egy kis területet művelünk itt 2016 óta, s ez a gyönyörű környezetben megbúvó közösségi kert - a Hétágfa Liget - egyben szabadtéri programok helyszíne is. Tevékenységeinkről bővebben: https://hetagfa.weebly.com/

Mire gyűjt:
Ha a Hétágfa Liget közmű nélküli házikója nem kap egy erőteljesebb infúziót, éveken belül ránk dőlhet. Egy szükségessé vált komolyabb felújítással olyan közösségi teret építenénk, amely lehetővé teszi, hogy ne csak szabadtéri programokat, hanem fedett teret is kialakíthassunk, így nem kötne bennünket a szezonalitás, az időjárás. Egy másik - igen praktikus és költséghatékony - megoldás, egy nagy befogadóterű, téliesített jurta felállítása, amelynek minél előbb neki szeretnénk fogni!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.