HEROSZ Fehérvári Állatotthon Alapítvány

Fehérvári Állatotthon - barát a bajban is

A Herosz Fehérvári Állatotthon működésének biztosítása, támogatása, annak érdekében, hogy az állatotthon el tudja látni az éves szinten közel 1000 befogadott, mentett állatot.

Adószám:
19212498-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
HEROSZ Fehérvári Állatotthon Alapítvány

Szervezet adószáma:
19212498-1-07

Honlap:
http://www.fehervariallatotthon.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fehervariallatotthon

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736006-21466890-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 301617628

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
A 30 éve működő állatotton működésének támogatása, az állategészségügyi és rezsi költségek fedezésével, állat-, természet-, és környezetvédelmi programok biztosításával. A megelőzés alapvető fontosságú, ezért az állatok ivartalanítására, és a társadalom szemléletének formálására egyaránt nagy hangsúlyt helyezünk. 2022-ben közel 400 állat ivartalanítását végeztük el, gyermektagozatot, napközis tábort működtettünk, és rendszeresen jártuk Székesfehérvár, és Fejér megye iskoláit, óvodáit, oktatási intézményeit, ahol állatvédelmi előadásokat tartottunk. A sérült, műtéti ellátást igénylő kutyák és macskák kezelését biztosította az alapítvány.

Mire gyűjt:
A Herosz Fehérvári Állatotthonban élő állatok egészségügyi ellátására, az állatotthon szennyvízszámlájának, és villanyszámlájának kifizetésére, utcai macskák ivartalanítására fogjuk fordítani az 1 %-os támogatásokat.

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Herosz Fehérvári Állatotthon

HEROSZ Fehérvári Állatotthon Alapítvány

Az állatotthon biztonságos működtetése, az állatok magas szintű állategészségügyi ellátása, oktatási programok, rendezvények szervezése, ivartalanítási programok indítása a célunk.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
19212498-1-07
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.