Hero Fest Közhasznú Nonprofit Kft.

Az vagy, amit teszel!

Célunk, hogy a cselekvő együttérzés társadalmi normává váljon Magyarországon. Hogy természetes legyen, hogy kiállunk másokért - és magunkért is, ha szükséges.

Adószám:
24820871-2-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Hero Fest Közhasznú Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
Hősök Tere

Szervezet adószáma:
24820871-2-43

Honlap:
http://hosoktere.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hosoktereprojekt/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/hosoktereprojekt

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10039203-________

A szervezet telefonszáma:
+36 306195239

A szervezet címe:
1118 Budapest, Breznó köz 8. -

Tevékenységi kör:
Óvodai oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Programunk Prof. Philip Zimbardo hétköznapi hősiesség modelljén alapul, amelyet a magyar társadalmi viszonyokra adaptáltunk, fejlesztettünk. Tréningjeinken 3 modult oktatunk jelenleg: a Növekvő mindset és a Bámészkodó hatás és Mások megítélése modulokat. Szakmai visszajelzések szerint programunkban egyedülálló, hogy a szociálpszichológia több évtizedes eredményeit úgy tesszük elérhetővé az emberek számára, hogy abból érthető, inspiráló, és a saját életükben, környezetükben azonnal alkalmazható gyakorlatias tudást kapnak. Egész napos, saját élményen alapuló tréningjeinken olyan gyakorlatias tudást és eszközöket adunk a résztvevőknek, amelyek segítségével növelhető az együttműködés és a felelősségvállalás, és lebonthatóak azok az akadályok, amelyek meggátolnak bennünket az együttműködő és befogadó közösségek kialakításában és abban, hogy tegyünk másokért. A tréningek mellett érzékenyítő workshopokat, előadásokat tartunk iskolákban, vállalatoknál, véleményvezérek számára, szakmai konferenciákon tartunk előadásokat. Saját rendezvényeket: HeroiKon Nemzetközi Konferenciát és Hősök Tere Történeteket szervezünk.

Mire gyűjt:
Állandó tevékenységünk a pedagógustréningek tartása és fejlesztése, amin a pedagógusok 92% kedvezménnyel vagy ingyenesen vehetnek részt. Emellett ingyenesen fejlesztünk workshopokat, interaktív előadásokat iskolákban, fiatalok számára. Az adományokat ezekre és a szervezetünk működtetésére szeretnénk fordítani.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.