HELIOPOLIS "Minden Gyermek Érték" Alapítvány

"Sokak élete kevesek bátorságán múlik."

Alapítványunk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk hátrányos helyzetű gyerekeknek a továbbtanulásra, majd a munka világában elhelyezkedéshez. Ezt nyelvi képzéssel és mentorprogrammal megvalósítjuk meg.

Adószám:
18328947-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
HELIOPOLIS "Minden Gyermek Érték" Alapítvány

Szervezet adószáma:
18328947-1-42

Honlap:
http://www.heliopolisalapitvany.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/HeliopolisAlapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCAh4cX5nmGjLTdI_Gof0m4A

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11707000-21046928

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36706711584

A szervezet címe:
1073 Budapest, Erzsébet körút 35. III 16.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
Alapítványunk hátrányos helyzetű gyermekek és fiatal felnőtteknek nyújt oktatást, nevelést és továbbképzést. Ennek megvalósítására nyelviskolát működtet Budapest belvárosában, ahol hátrányos helyzetű, főként állami gondozásban nevelkedő gyermekeknek nyújtunk nyelvi képzést. Jelenleg több budapesti gyermekotthonban nevelkedő fiatal felnőttnek nyújtunk különböző tanfolyamokat és képzéseket. Érettségi vizsgára és nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamunkon vesznek részt, ahol csak állami gondozott diákok vannak, így tudjuk biztosítani a képzés maximális sikerét, tudunk alkalmazkodni a tanulási tempójukhoz és a legnagyobb figyelmet tudjuk nyújtani nekik. Beszélgetős programok keretein belül lehetőségük van gyakorolni a megszerzett tudásukat. Itt az állami gondozott gyerekek és az "önfinanszírozó" diákok együtt vesznek részt és gyakorolnak beszélgetni idegen nyelven. Az újonnan kialakult barátságokra egy mentorprogram épül, ahol közös programokon önkénteseink mentorálhatnak hátrányos helyzetű gyerekeket, ezzel segítve fejlődésüket, hogy könnyebben megtalálják a helyüket a társadalomban.Számos gyermeknek fejlesztettük angol nyelvi készségeit, melynek segítségével lehetőségük nyílt tanulmányaikat egyetemen, főiskolán vagy egyéb felsőoktatási képzésen folytatni. Az alapítvány kupakgyűjtési programjában 298 kg kupakot gyűjtöttünk és adományoztuk beteg gyerekeknek, akinek a gyógyító műtétjükhöz volt szüksége rájuk.

Mire gyűjt:

Állami gondozott és hátrányos helyzetű gyermekeknek nyújtunk ingyenes angol nyelvi képzést. Felkészítjük őket sikeres érettségi és nyelvvizsgára, hogy csökkentsük a végzettség nélküli iskolaelhagyást, beilleszkedésüket a társadalomba és a munka világába. 

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Egyszázalékos
kampány

1% az állami gondozott gyermekekért

HELIOPOLIS "Minden Gyermek Érték" Alapítvány

Alapítványunk célja az állami gondozásban nevelkedő gyermekek oktatása, nevelése és továbbképzése. Támogasd az álmaikat és építsünk együtt egy szebb jövőt!


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18328947-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.