Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Ajándékozz egy mosolyt!:)

A Heim Pál Kórházban egészségmegõrzés, betegségmegelõzés, gyógyító, rehabilitációs tevékenység, az ehhez szükséges eszközök beszerzése, épületállomány fejlesztése, felújítása, a gyermekkórházi ellátás fejlesztése. Az intézet szakembereinek tudományos munkájának és kutatásának elõsegítése.

Adószám:
19650397-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19650397-1-42

Honlap:
http://www.heimalap.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/heimpalkorhazalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/hpkfa

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-20373229-00003285

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-459-9193

A szervezet címe:
1089 Budapest Üllői út 86.

Tevékenységi kör:
Kórházi eszköz- és mûszerfejlesztés

Tevékenység leírása:
A Heim Pál Gyermekkórház ellátásának fejlesztése, a gyógyítási, ápolási feltételek javítása, a szakmai fejlődés elősegítése, melyet az alábbi bontásban valósítunk meg: 1. a Kórház épületeinek felújítására; 2. új, korszerűbb műszerek, eszközök beszerzésére; 3. a dolgozók szakmai tudásának fejlesztésére.A Heim Pál Kórház Fejlesztéséért Alapítvány tevékenységében egyik legjelentősebb a Kórház műszerparkjának fejlesztése. Az elmúlt években rendkívül sok műszerrel segítette a Heim Pál Gyermekkórház betegellátását. A pár százezer forintba kerülő pulzoximéterektől a 36 millió forintba kerülő modern ultrahang készülékig nagyon sok orvosi műszert adományozott a kórháznak, a támogatók segítségével. Az Alapítvány másik nagy tevékenysége a Kórház épületállományának fejlesztése. Első ilyen akció 1994-ben az új CT helyének kialakítása volt. Majd a Kórház lapos tetős főépületére sátortető építése, mellyel bővíteni lehetett a Bőrgyógyászati és Toxicológiai osztályt. Majd a Fővárosi Önkormányzattal közösen, a Kórház „G” épületének megépítéséhez és berendezéséhez járultunk hozzá közel 1 milliárd forinttal 2009-ben. Ebben az épületben található Gyermekbelgyógyászati Osztály, a Gasztroenterológiai és Nefrológiai Osztály, az Alvás Laboratórium és az Endoszkópiás Laboratórium. Számtalan kolléga tudását fejlesztettük tanfolyamok, továbbképzések és kongresszusokon való részvétel támogatásával.

Mire gyűjt:

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány az Alapító okiratában megfogalmazott célokra gyűjti az adományokat, támogatásokat, azaz a Heim Pál Gyermekkórház ellátásának fejlesztésére, a gyógyítási és ápolási feltételek javítására, illetve a Kórház dolgozóinak szakmai tudásának fejlesztésére.

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

Heim Pál Kórház MRI épület és berendezés

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

A Heim Pál Gyermekkórház új MRI épület berendezéséhez gyűjt adományokat a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért AlapítványÖsszeg: 4.582.856 Ft
Támogatók száma: 238
Érdekel Támogatom
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Morgan Stanley kerékpárosai Londonból Párizsba 24 óra alatt!

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Morgan Stanley kerékpáros csapata szeptember 13-án 24 óra alatt elkerekezik Londonból Párizsba, felhívva a figyelmet a Heim Pál Kórház Sebészeti osztály támogatására. Segíts Te is adományoddal!

91% 735.208 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Élmény
adománygyűjtés

Csatlakozz a magyar bajnokhoz!

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Összeg: 1.031.000 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.