HáromVíz Alapítvány


Nógrádmarcal község kulturális, közművelődési, népművészeti fejlesztése, a helyi értékek összegyűjtése, megőrzése, bemutatása, hagyományápolás. A helyi művészek támogatása, a kulturális és oktatási programok megvalósítása a településen. A kulturális javak, mint értékek turisztikai hasznosításának elősegítése. A népi épületek értékmegőrzése, örökségvédelem. Kulturális, turisztikai fejlesztés, tevékenység biztosítása a mikro- és kistérségben, összefüggésben a településfejlesztéssel és a természetvédelemmel. A helyi természeti és épített örökség megőrzésének és fennmaradásának támogatása. A helyi közösség építése, a fiatalok felzárkóztatása, a helyi gazdaságok segítése, bemutató, népi mintagazdaság létrehozása és működtetése, az egészséges életmód helyi támogatás. Testvér települési együttműködések szervezése, kapcsolattartás és együttműködés létrehozása és fenntartása civil önkormányzati és vállalkozói szinten. A helyi mezőgazdasági termékek feldolgozásának a helyi falusi létforma örökségének felkutatása, megőrzése, mások számára bemutathatóvá és megtanulhatóvá tétele. A helyi termékek feldolgozásának, megőrzésének az ismereteinek a megörökítése, átadása. Népi épített örökség védelme, önkéntesek foglalkoztatása, népi építészeti kaláka szervezése.

Adószám:
18734476-1-12

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
HáromVíz Alapítvány

Szervezet rövid neve:
HáromVíz Alapítvány

Szervezet adószáma:
18734476-1-12

Honlap:
http://www.haromviz.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11574257-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 707760270

A szervezet címe:
2675 Nógrádmarcal, Rákóczi út 4.

Tevékenységi kör:
Mûemlékvédelem

Mire gyűjt:
Palóc népi értékek összegyűjtése, palóc építészet felújítása


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.