Hangkeltő Alapítvány


A Hangkeltő Alapítvány 2015 óta a Vox Insana Kamarakórus és a MediCantare Leánykar működését segítő szervezetként működik, valamint az énekkarokban felmerülő igényekből létrejött ImPulzus - Kreatív Zenei Műhely alapítója is egyben. Az azóta eltelt időszakban számos koncert, fesztivál, tábor és hangképzési kurzus szervezőjeként, valamint az Alapítvány által működtetett énekkarok versenyrészvételeinek lebonyolítójaként végzi munkáját. A Vox Insana Kamarakórus és a MediCantare Leánykar munkájában az Alapítvány 15-20 önkéntes segítségével működik közre. Hosszú távon célunk, hogy az örömteli, mégis magas színvonalú éneklést minél többek számára, anyagi helyzettől függetlenül is elérhetővé tegyük. Idén kezdődő új programjaink arra irányulnak, hogy minél több kistérségbe, lehetőség szerint kórusénekléssel nem ellátott területekre is koncerteket vigyünk - hogy az ott élők is megtapasztalhassák azt az örömet, amit mi minden koncert után átérzünk.

Adószám:
18629482-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Hangkeltő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Hangkeltő Alapítvány

Szervezet adószáma:
18629482-1-43

Honlap:
http://www.hangkelto.org

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/medicantare

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700347-67998195-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 306927644

A szervezet címe:
1221 Budapest, Regényes utca 6. II. emelet 12.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Mire gyűjt:
Szeretnénk, hogy ne csak a nagyvárosokban legyenek gyakran élvezetes kóruskoncertek. Ezért arra gondoltunk, hogy életrehívjuk a MediCantare Kistérségi Koncertturnét, ahol idén Nógrád megye 3 településére látogatunk el, hogy megmutassuk: Kórusban énekelni vidám és feltöltő szórakozás - ráadásul még új barátságokat is teremt! Olyan műsort válogattunk össze, amely egyszerre élmény fiatalnak és idősnek, egyetemi diplomásnak és általános iskolai végzettségűnek - és arra is igyekeztünk figyelni, hogy sok ismerős élményben legyen része azoknak, akik eljönnek meghallgatni. Célunk legfontosabb része, hogy a kisebb falvakban szeretnénk ingyenesen biztosítani a koncerteket - hiszen tudjuk, hogy sokszor egy 1200 Ft-os koncertjegy terhe elképzelhetetlen lenne sok család számára. Ugyanakkor az utazást, és a előadások közti időben szükséges szállást önerőből nem tudjuk 40 fő számára biztosítani - ezért arra gondoltunk, hogy aki támogatni szeretné és tudja célkitűzésünket, megkérjük, járuljon hozzá a projekt sikeréhez adományával. A kórus, és a hallgatóság nevében egyaránt: Köszönjük :)

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Legyen a zene VALÓBAN mindenkié!

Hangkeltő Alapítvány

Legyél Te is részese, hogy a kórusban éneklés élménye olyan kis településekre is eljuthasson, ahol a fiatalok-idősek nem jutnak igazán kulturális élményhez - akár két diákjegy árával is támogathatod munkánkat!

100% 250.400 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.