Hálózat a Színházért Alapítvány

Tetten érni a jelenben az örök történeteket, hogy támpontokat adjunk a problémák feldolgozásához.

A Látókép Ensemble színház- és filmművészeti alkotóközösség munkájának és a létrejött művek alternatív terjesztésének támogatása. A műhely célja, hogy műveivel közösséget építsen; továbbgondolásra késztesse az embereket, támpontot, megerősítést adva a problémák feldolgozásához.

Adószám:
18113066-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Hálózat a Színházért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18113066-1-41

Honlap:
http://www.latokep.org

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/L%C3%A1t%C3%B3k%C3%A9p-ensemble-1070332459667821/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10675021-49020010

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3104007

A szervezet címe:
1015 Budapest, Lovas út 32.

Tevékenységi kör:
Egyéb mûvészeti tevékenység

Tevékenység leírása:
A Hálózat a Színházért Alapítvány a Látókép Ensemble-nak, Hajdu Szabolcs színházi és filmes alkotóközösségének fenntartója.A 2015-ben létrehozott lakásszínházi előadásunk, az Ernelláék Farkaséknál című produkció számos vidéki és külföldi színházi fesztiválra és vendégjátékra kapott meghívást. A színpadi előadásból készült film a Karlovy Varyban tartott világpremieren az A-kategóriás filmfesztivál fődíját és a legjobb színész díját nyerte el 2016 nyarán. Azóta több mint húsz európia seregszemlén vett részt, de indiai, mexikói, dél-koreai és amerikai meghívásokkal is büszkélkedhet. Csehországban, Szlovákiában és Litvániában már a mozikban is látható. Hajdu Szabolcs hetedik nagyjátékfilmje a magyar közönség körében is népszerű. A miskolci Cinefesten tartott hazai premierről közönségdíjjal távozó alkotást 2016 szeptemberében élénk érdeklődés követte a rendhagyó filmklub- és lakásvetítéseken, majd a mozikban is: a film másfél hónap alatt több mint húszezer nézőt vonzott a vetítőtermekbe, és jelenleg is szerepel a mozik műsorán.

Mire gyűjt:

Az SZJA 1% felajánlásokból származó támogatást  a szervezet működésére, a bankkártyás adományozók szíves felajánlásait pedig a Látókép Ensemble új színházi produkcióinak létrehozására  szeretnénk fordítani.

Minden hozzájárulást nagyon köszönünk!

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Hálózat a Színházért Alapítvány

Hálózat a Színházért Alapítvány

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 5.000 Ft
Támogatók száma: 2
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.