Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesület

A kóbor kutyának is Isten vezérli lépteit, hogy a hosszú, fáradt út után végleg megpihenhessen egy szerető gazdinál.

Adód 1%-ával közvetlenül a gazdátlan, kidobott kutyákat támogathatod. Kutyákat mentek elsősorban a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről, illetve az utcákról. Kutyáimnak – teljesen egészségesen, oltásokkal, chippelve, ivartalanítást követően – megfelelő gazdát keresek. Jelenleg 93 kutyáról gondoskodom. 2006 óta végzem e tevékenységemet szervezettebben, 2014 óta egyesület formájában.

Adószám:
18623400-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesület

Szervezet rövid neve:
Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesülete

Szervezet adószáma:
18623400-1-09

Honlap:
https://szoboszloimentes.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hajduszoboszloimentes/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11738084-29907243-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304200446

A szervezet címe:
4200 Hajdúszoboszló, Hajnal u. 18. 18.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Mire gyűjt:

Menhelyem nincs, az egyesületet egy személyben működtetem, alkalmi segítőkkel. Az adó 1%-ból befolyt adományokat a mentett kutyák orvosi ellátására, oltásokra, ivartalanításokra, műtétekre, valamint a leromlott állapotban lévő kutyusok mielőbbi felépülését szolgáló, prémium minőségű tápokra és vitaminokra, nyakörvekre, pórázokra, bolhairtó szerekre fordítom. Hatékonyan igyekszem felhasználni a kapott támogatást: az átlag 1% adófelajánlásból 1 kutya 1 havi élelmezését tudom megoldani. Amikor hozzám kerülnek, orvosi vizsgálatot követően megkezdődik a szükséges kezelésük, testi-lelki ápolásuk, rehabilitációjuk. Minden eset egyedi, saját történetük van védenceimnek. Sajnos többen közülük nem lesznek gazdásíthatók, koruk, állapotuk, vagy komoly viselkedészavar miatt. Tevékenységem folytatásához szeretnélek kérni, támogasd az Egyesületet adód '%-ával! A legapróbb támogatás is óriási segítség, köszönöm!

Dokumentumok:

  1%-os nyilatkozat

Állatvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Utcáról állatorvoshoz, majd álomgazdához

Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesülete

Segíts Te is adományoddal! A védenceink részére állatorvosi ellátáshoz, műtét- és gyógyszerköltséghez gyűjtünk. Adj esélyt az otthontalan kutyáknak egy jobb életre! A legapróbb segítség is számít!

86% 215.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kidobott kutyák mentése Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Kutyabarátok Egyesülete

Adód 1%-ával közvetlenül a gazdátlan, kidobott kutyákat támogathatod. Kutyákat mentek elsősorban a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről, illetve az utcákról. Kutyáimnak ezt követően felelős gazdát keresek.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18623400-1-09
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.