H+ Média és Kulturális Egyesület


A Hírlevél Plusz civil hírportál üzemeltetése; civil szerveződések, szervezetek, a civil szféra segítése, összefogás; az önkéntesség elterjesztésének segítése; kulturális és történelmi értékeink ápolása és bemutatása, tehetséggondozás

Adószám:
18875250-1-18

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
H+ Média és Kulturális Egyesület

Szervezet adószáma:
18875250-1-18

Honlap:
http://www.hirlevelplusz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hpluszegyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCvx67e0-FOwAjSfWnB0peDg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10104789-15441300-01004007

A szervezet telefonszáma:
+36-70-4297675

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Horváth Boldizsár körút 9.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb hírközlés, tömegkommunikáció

Tevékenység leírása:
A Hírlevél Plusz civil hírportál önkéntes és civil összefogása eredményeként mutatja be a civil szervezetek tevékenységét, kulturális és történelmi értékeinket, feltörekvő tehetségeket. Elsősorban Szombathely és Vas megye területéről adunk hírt, de rendszeres a híradás regionális, budapesti, valamint országos jelentőségű programokról, szervezetekről.A Hírlevél Plusz 2012 óta üzemel - az elmúlt években több szervezet is segítette üzemeltetőként a hírportál működését. A portál 2016-ra olyan széleskörű tevékenységkörrel és tartalomszolgáltatással rendelkezett, hogy az év végén többek között a portál önálló működéséért létrehoztuk a H+ Média és Kulturális Egyesületet, hasonló tevékenységgel, mint amit a www.hirlevelplusz.hu képvisel.

Mire gyűjt:

Elsősorban a hirportál üzemeltetéséhez, valamint az egyesült munkájához kapcsolódó költségek fedezésére, valamint programok szervezésére.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.